اخبار و اعلانات

ضریب تاثیر نشریه در سال 1396

ضریب تاثیر نشریه در سال 1396 = 0.113 Q3

مطالعه بیشتر

رتبه نشریه در سامانه ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی

رتبه نشریه در سامانه ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی   رتبه شهریور ماه 1398 =     91  +A رتبه شهریور ماه  1397 =    93  +A رتبه اسفند ماه 1396  =     A+  96   رتبه شهریور ماه 1396 =    96  +A

مطالعه بیشتر

دریافت مقالات مجله علوم غذایی و تغذیه

مجله علوم غذایی و تغذیه برای سهولت پژوهشگران برای دسترسی به مقالات چاپ شده در این نشریه، همزمان با انتشار هر شماره اقدام به انتشار آن شماره به صورت آنلاین نیز می کند. تمامی مقالات از سال 1389 به بعد به صورت متن کامل(Full Text) در آرشیو موجود است. ضمن تشکر از بازدید و مطالعه مقالات، خواهشمند است حقوق مولفین (Copy Right) را رعایت فرمایید.    

مطالعه بیشتر

ارائه مقاله به مجله علوم غذایی و تغذیه

علاقمندان برای چاپ مقاله های مرتبط با حوزه مجله می توانند پس از ثبت نام و ورود با کاربری نسبت به ارسال مقاله اقدام نمایند. برای اطلاعات بیشتر از نحوه نگارش قسمتهای فرایند پذیرش مقالات و  راهنمای نویسندگان را مطالعه نمایید. از آنجایی که تمامی مقالات باید به صورت الکترونیکی ثبت شوند، از ارسال مقاله به صورت دستی خودداری نمایید. درصورت هرگونه اشکالی می توانید از قسمت تماس با ما با مجله تماس حاصل نمایید.  

مطالعه بیشتر