نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آراشیدونیک اسید بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 59-68]
  • آسپرژیلوس نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
  • آفلاتوکسین نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
  • آناتو ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
  • آنتی¬اکسیدان بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 37-46]
  • آنتی اکسیدان مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 29-38]

ا

  • اتمسفر تعدیل یافته بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]
  • اتواکسیداسیون بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 29-38]
  • اثر ضدمیکروبی اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]
  • اسانس مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
  • اسانس بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
  • استخراج مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
  • استخراج بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
  • استرس اکسایشی تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 55-62]
  • اشرشیاکلی O157:H7 اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
  • اصلاح شیمیایی اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]
  • اکسیداسیون بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 37-46]
  • اکسید روی اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
  • اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 89-99]
  • الکتروفورز مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 5-12]
  • ایمنی غذایی نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
  • انتقال اتم هیدوژن مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
  • انتقال الکترون مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
  • اینکپسوله کردن اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]

ب

  • بیاتی بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
  • باسیلوس سرئوس امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دو‌سر توسط تخمیر همزمان استارتر‌های مختلف اسید لاکتیک باکتری‌ها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]
  • باسیلوس سوبتیلیس اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
  • بافت ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
  • برهمکنش شبکه جامد- حل شونده مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
  • بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
  • بطری های پلاستیکی (PET) بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]

پ

  • پری بیوتیک تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
  • پرمنگنات پتاسیم تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
  • پروبیوتیک تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
  • پروبیوتیک تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
  • پروتئین مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 5-12]
  • پسته بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • پسته نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
  • پسته بویین زهرا تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]
  • پسته قزوین تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]
  • پلاسمای جفت شده القایی اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
  • پلی آمین‌ها اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
  • پنیر اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
  • پنیر سفید آب نمکی گلپایگان ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
  • پوترسین اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]

ت

  • تخمیر حالت جامد بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 59-68]
  • ترکیب شیمیایی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
  • تغذیه ورزشی تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]
  • تفاله خرما بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 59-68]
  • تقطیر با آب بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
  • تمپه امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دو‌سر توسط تخمیر همزمان استارتر‌های مختلف اسید لاکتیک باکتری‌ها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]

ج

  • جابجایی با هوای داغ ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
  • جایگزین چربی بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
  • جذب رطوبت بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • جو دوسر امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دو‌سر توسط تخمیر همزمان استارتر‌های مختلف اسید لاکتیک باکتری‌ها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]

چ

  • چلاته¬کننده بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 37-46]
  • چیلیت‌کننده بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 29-38]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]

خ

  • خشک کردن لایه ای نازک ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
  • خصوصیات ارگانولپتیک بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]
  • خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 43-49]
  • خصوصیات کیفی بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]
  • خصوصیات میکروبی اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
  • خواص ترمودینامیکی پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
  • خواص فیزیکی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]
  • خواص هندسی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]

د

  • دیابت بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 91-96]
  • دارچین بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 37-46]
  • دانسیته توده ای بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 49-57]
  • دانه کتان بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 91-96]
  • دپارتمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 25-30]
  • دکستران اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]

ر

  • ریبوفلاوین بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
  • ریزپوشانی تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
  • رسیدن اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
  • روش‌های تحقیق بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
  • رئولوژی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]

ز

  • زنجبیل بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 29-38]
  • زندان مرکزی مشهد بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 25-30]
  • زنده‌مانی تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
  • زودخندانی نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]

س

  • ساختار پنیر ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آب‌نمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
  • سیال فوق بحرانی مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
  • سالمونلا انتریتیدیس ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
  • سیب تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
  • سس مایونز بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
  • سفیده تخم مرغ مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 5-12]
  • سنسور پلیمرقالب ملکولی طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 89-99]
  • سوسیس ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 13-24]

ش

  • شاخص جذب آب بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 49-57]
  • شاخص‌های رنگی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 49-57]
  • شفافیت تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]

ض

  • ضایعات تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
  • ضدباکتریایی ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
  • ضد میکروبی اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
  • ضریب اصطکاک استاتیکی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]

ط

  • طیف‌سنجی جذب اتمی اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]

ظ

  • ظرفیت احیاکنندگی مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
  • ظروف شیشه ای (بطری و جار) بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
  • ظروف فلزی بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
  • ظروف مقوایی چند لایه (تترا پک) بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]

ع

  • عصاره بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 37-46]
  • عصاره بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 29-38]
  • عصاره سیر بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]
  • عمر پس از برداشت اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
  • عملگرا ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 13-24]

ف

  • فیبر رژیمی بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
  • فرآوری نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • فعالیت ضد قارچی بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • فعالیت مقاومتی تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 55-62]
  • فلزات سنگین اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
  • فنل بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]

ق

  • قند پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
  • قند خون بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 91-96]

ک

  • کیتوزان بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • کدوی سبز ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
  • کریستالیزاسیون بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
  • کلرید سدیم اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]
  • کلرید کلسیم اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]
  • کلرساژ بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
  • کلونجر بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
  • کم چرب ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 13-24]
  • کنسانتره پروتئینی سبوس برنج بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 49-57]
  • کنسرو ماهی تون اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
  • کوانزیم Q10 تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]

گ

  • گیلاس اثر کاربرد پلی آمین‌ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
  • گوشت مرغ آماده طبخ بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
  • لیپولیز اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
  • لیزر موج پیوسته مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 5-12]
  • لیزوزیم اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]
  • لیموترش خارگی بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]

م

  • ماست پروبیوتیک بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
  • ماست پروبیوتیک سویا بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 43-49]
  • ماندگاری تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
  • ماندگاری بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]
  • مایونز ارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
  • محلول پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
  • مدل ترمودینامیکی پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
  • مدلسازی ریاضی مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
  • مدل سازی سینتیکی ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
  • مصرف عصاره شاتوت تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 55-62]
  • میکروسکوپ نوری تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
  • مکمل غذایی تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]
  • ملاس بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
  • مهار رادیکال مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
  • مواد غذایی عملگرا بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
  • میوه تمشک بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]

ن

  • نیاسین بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
  • نان تست بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
  • نانوحسگر طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 89-99]
  • نانوذره اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
  • نشاسته مقاوم تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
  • نمایه تغذیه سالم بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 25-30]

و

  • ویژگی ارگانولپتیکی بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
  • ویژگی های رئولوژیکی بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 49-57]
  • ویسکوزیته اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]

ه

  • هیدروکلوئید اثر نمک‌های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی‌های صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]