ایمنی غذایینقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
انتقال اتم هیدوژنمروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
انتقال الکترونمروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
اینکپسوله کردناثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
ب
بیاتیبررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
باسیلوس سرئوسامکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]
باسیلوس سوبتیلیساثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
بافتارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
برهمکنش شبکه جامد- حل شوندهمدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیهابررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
بطری های پلاستیکی (PET)بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
پ
پری بیوتیکتولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
پرمنگنات پتاسیمتأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
پروبیوتیکتولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
پروبیوتیکتاثیر کپسوله کردن بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
پستهبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
پستهنقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
پسته بویین زهراتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]
پسته قزوینتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 47-58]
پلاسمای جفت شده القاییاندازهگیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
پلی آمینهااثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
پنیراثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
پنیر سفید آب نمکی گلپایگانارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
پوترسیناثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
ت
تخمیر حالت جامدبررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 59-68]
ترکیب شیمیاییارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
تغذیه ورزشیتاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]
تفاله خرمابررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 59-68]
تقطیر با آببررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
تمپهامکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]
ج
جابجایی با هوای داغارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
جایگزین چربیبررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
جذب رطوبتبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
جو دوسرامکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 83-88]
دکستراناصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]
ر
ریبوفلاوینبررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
ریزپوشانیتولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
رسیدناثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
روشهای تحقیقبررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیها [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 69-80]
رئولوژیارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
زندان مرکزی مشهدبررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 25-30]
زندهمانیتاثیر کپسوله کردن بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
زودخندانینقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
س
ساختار پنیرارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 5-20]
سیال فوق بحرانیمدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 57-69]
سالمونلا انتریتیدیسارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
سیبتأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
سس مایونزبررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
عصاره سیربررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]
عمر پس از برداشتاثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
عملگراارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 13-24]
ف
فیبر رژیمیبررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 21-31]
فرآورینقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 97-105]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
فعالیت ضد قارچیبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
فعالیت مقاومتیتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 55-62]
فلزات سنگیناندازهگیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
فنلبررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
ق
قندپیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
قند خونبررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 91-96]
ک
کیتوزانبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]
کدوی سبزارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
کریستالیزاسیونبررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
کلرید سدیماثر نمکهای کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگیهای صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]
کلرید کلسیماثر نمکهای کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگیهای صمغ دانه ریحان [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 75-82]
کلرساژبررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
کلونجربررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
کم چربارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 13-24]
کنسرو ماهی توناندازهگیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 31-36]
کوانزیم Q10تاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]
گ
گیلاساثر کاربرد پلی آمینها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 67-74]
گوشت مرغ آماده طبخبررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 57-66]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوستاثیر کپسوله کردن بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 81-90]
لیپولیزاثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 5-16]
لیزوزیماصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 5-15]
لیموترش خارگیبررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 75-89]
م
ماست پروبیوتیکبررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
ماست پروبیوتیک سویابررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 43-49]
ماندگاریتأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 81-95]
ماندگاریبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]
مایونزارزیابی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر سالمونلا انتریتیدیس موجود در سس مایونز [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 17-22]
محلولپیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
مدل ترمودینامیکیپیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 39-46]
مدل سازی سینتیکیارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 63-72]
مصرف عصاره شاتوتتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 55-62]
میکروسکوپ نوریتولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
مکمل غذاییتاثیر شش هفته دریافت مکمل کوانزیم Q10 بر استقامت هوازی، توان بیشینه، توان حداقل، توان متوسط و شاخص خستگی بازیکنان فوتبال [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 33-44]
ملاسبررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 47-54]
مهار رادیکالمروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 89-111]
مواد غذایی عملگرابررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 23-32]
میوه تمشکبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ [دوره 11، پاییز 93، 1393، صفحه 45-56]
ن
نیاسینبررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 15-21]
نانوذرهاثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 [دوره 11، تابستان 93، 1393، صفحه 21-28]
نشاسته مقاومتولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 73-80]
نمایه تغذیه سالمبررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 [دوره 11، بهار 93، 1393، صفحه 25-30]
و
ویژگی ارگانولپتیکیبررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته [دوره 11، زمستان 92، 1393، صفحه 31-43]