نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
  • آبگیری مجدد بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
  • آرد دانه کتان بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
  • آرد کتان بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
  • آفت‌کش‌های کارباماتی تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
  • آگاهی بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
  • آنالیز حساسیت بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]

ا

  • اتمسفر اصلاح شده تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
  • اثر ضد میکروبی بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
  • ایران معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • ارزش تغذیه ای بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
  • استافیلوکوکوس اورئوس ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
  • استخراج آستاگزانتین مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
  • استویا بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]
  • اشریشیا کُلی سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
  • اقتصاد زیستی مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
  • امنیت غذایی معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • امولسیون کنندگی اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
  • اینولین بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]

ب

  • بازیافت مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
  • باکتری‏های پروبیوتیک تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 95-112]
  • برنج بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 71-78]
  • برنج قهوه‎‌ای بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • بسته‌بندی استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]

پ

  • پاربویلینگ بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 71-78]
  • پروبیوتیک جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
  • پروبیوتیک بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
  • پروتئین عدس اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
  • پروتئین هیدرولیز شده تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 91-106]
  • پسماندهای غذایی مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
  • پیش‌تیمار مایکروویو و فراصوت تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 29-44]
  • پلاستیک مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
  • پنیر تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
  • پودر سنجد بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
  • پودرهای گیاهی تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
  • پوست پرتقال تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
  • پوشش پلی‌پروپیلن تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
  • پوشش خوراکی استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]

ت

  • تابع فعال‌سازی بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
  • ترخینه جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
  • ترکیبات زیست فعال بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
  • ترکیبات موثره ضدقارچی تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
  • تولید معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • تولید سنتی مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • تولید صنعتی مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]

ج

  • جوانه ماش تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 91-106]

چ

  • چیا بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
  • چای کامبوچا تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 95-112]

ح

  • حشرات مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]

خ

  • خیساندن بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 71-78]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
  • خواص آنتی اکسیدانی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
  • خواص آنتی اکسیدانی تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
  • خواص میکروبی بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]

د

  • دوغ بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]

ز

  • زائدات زعفران ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]

ژ

  • ژن ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
  • ژنA hly تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]

س

  • سیب استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
  • سبد غذایی مطلوب معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • سس فلفل قرمز بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
  • سلیاک بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 77-90]

ش

  • شیر بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سم‌زدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
  • شیر تخمیری تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 95-112]
  • شیر کاکائو بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]
  • شیره توت بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
  • شمارش میکروبی تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]

ض

  • ضایعات میگو مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
  • ضایعات نشاسته سیب زمینی استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 5-14]

ع

  • عصاره سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
  • عصاره بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]

ف

  • فراسودمند بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]
  • فراسودمند بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • فراصوت تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
  • فراصوت بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
  • فلاونوئید بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
  • فنل کل بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]

ق

  • قارچ‌خوراکی‌دکمه‌ای تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 29-44]
  • قارچ دکمه‌ای تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
  • قارچ گانودرما لوسیدیوم بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]

ک

  • کاروتنوئید مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
  • کچرز تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
  • کشت غوطه‌وری استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 5-14]
  • کیفیت استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
  • کیک شیفون بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
  • کلسترول جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
  • کوکی بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 77-90]

گ

  • گیلاس بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
  • گلوتن بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • گوشت چرخ کرده بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
  • لیستریا مونوسیتوژنز تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]

م

  • مارتادلا بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
  • ماست تغلیظ شده مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • ماست چکیده مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • ماست همزده تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 91-106]
  • ماکارونی غنی شده ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
  • ماهی تیلاپیا ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
  • مرمکی بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
  • مصرف معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • معادل‌سازی گیاهی معادل‌سازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
  • مفرا بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
  • میکرواستخراج مایع-مایع پخشی تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفت‌کش‌های کارباماتی از نمونه‌های سیب و اندزه‌گیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
  • میگو پا سفید غربی مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
  • مواد غذایی تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]
  • موسیر سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
  • موناسکوس پورپورئوس استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 5-14]

ن

  • نانوفیتوزوم سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
  • نیتریت سدیم بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
  • نگرش بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
  • نگهدارنده طبیعی بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
  • نوشیدنی ورزشی بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]

و

  • واژه های کلیدی :پایدارکننده تجاری مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
  • واکنش میلارد اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
  • ورزش بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
  • ویژگی فیزیکوشیمیایی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 29-44]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 95-112]
  • ویسکوزیته بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]

ه

  • هیدراسیون بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
  • هیدرولیز آنزیمی اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
  • هیدرولیز آنزیمی تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 91-106]