آببررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
آبگیری مجددبررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
آرد دانه کتانبهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
آرد کتانبررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
آفتکشهای کارباماتیتلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
آفلاتوکسین M1بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
آگاهیبررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
آنالیز حساسیتبررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
ا
اتمسفر اصلاح شدهتاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
اثر ضد میکروبیبررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
ایرانمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
ارزش تغذیه ایبهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
استافیلوکوکوس اورئوسثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
استخراج آستاگزانتینمطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
استویابهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 79-94]
اشریشیا کُلیسنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
اقتصاد زیستیمروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
امنیت غذاییمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
بستهبندیاستفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
پ
پاربویلینگبررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 71-78]
پروبیوتیکجداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
پروبیوتیکبررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
پسماندهای غذاییمروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
پیشتیمار مایکروویو و فراصوتتاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 29-44]
پلاستیکمروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
پنیرتاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
پودر سنجدبررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
پودرهای گیاهیتاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
پوست پرتقالتأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
پوشش پلیپروپیلنتاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
پوشش خوراکیاستفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
ت
تابع فعالسازیبررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
ترخینهجداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
ترکیبات زیست فعالبررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
ترکیبات موثره ضدقارچیتأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
تولیدمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
تولید سنتیمقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
تولید صنعتیمقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
حشراتمروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 45-64]
خ
خیساندنبررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 71-78]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
خواص آنتی اکسیدانیارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
خواص آنتی اکسیدانیتاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 89-100]
خواص میکروبیبررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
د
دوغبررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
ز
زائدات زعفرانارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
ژ
ژنثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
ژنA hlyتشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]
س
سیباستفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
سبد غذایی مطلوبمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
سس فلفل قرمزبهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 65-76]
شیربررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 91-100]
فراصوتتأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 15-26]
فراصوتبررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
فعالیت آنتیاکسیدانیاثر واکنش میلارد بر خواص آنتیاکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris) [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 5-18]
فلاونوئیدبررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
فنل کلبررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
ق
قارچخوراکیدکمهایتاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 29-44]
قارچ دکمهایتاثیر بستهبندی اتمسفر اصلاحشده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمهای سفید [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 49-69]
قارچ گانودرما لوسیدیومبررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
ک
کاروتنوئیدمطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
کچرزتلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاتلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
کشت غوطهوریاستفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 5-14]
کیفیتاستفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 15-34]
کیک شیفونبررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 19-37]
کلسترولجداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
گیلاسبررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 5-14]
گوشت چرخ کردهبررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسجداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 53-62]
لیستریا مونوسیتوژنزتشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]
م
مارتادلابررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
ماست تغلیظ شدهمقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
ماست چکیدهمقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]
ماکارونی غنی شدهارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 35-48]
ماهی تیلاپیاثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 63-76]
مرمکیبررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
مصرفمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
معادلسازی گیاهیمعادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 17-27]
مفرابررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 107-120]
میکرواستخراج مایع-مایع پخشیتلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 5-16]
میگو پا سفید غربیمطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 39-48]
مواد غذاییتشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 67-77]
موسیرسنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
موناسکوس پورپورئوساستفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 5-14]
ن
نانوفیتوزومسنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی [دوره 20، زمستان 1401، 1402، صفحه 27-38]
نیتریت سدیمبررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 101-118]
نگرشبررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
نگهدارنده طبیعیبررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 20، بهار 1402، 1402، صفحه 39-51]
نوشیدنی ورزشیبررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [دوره 20، پاییز 1402، 1402، صفحه 79-88]
و
واژه های کلیدی :پایدارکننده تجاریمقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی [دوره 20، تابستان 1402، 1402، صفحه 77-90]