نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب اندازی ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
  • آرسنیک بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
  • آنتی اکسیدان بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 37-54]
  • اسانس بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
  • اسانس بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
  • اسپکتروفتومترICP بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
  • استخراج بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
  • اسید چرب بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • اکستنسوگراف بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 37-54]
  • التهاب مزمن تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
  • امولسیفایر بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
  • انتقال جرم تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 35-44]
  • اینولین تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]

ب

  • بیاتی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
  • باکتری‌های آغازگر مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
  • بربری بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
  • بریکس بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
  • برنج بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
  • بیسکویت نرم بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
  • بهینه‌سازی بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]

پ

  • پایداری اکسیداتیو بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • پایداری حرارتی بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
  • پتانسیل زتا تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
  • پلاسمای سرد بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
  • پوست میوه بالنگ بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]

ت

  • ترکیبات فعال زیستی مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
  • تفاله حاصل از گلاب گیری بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
  • تمرین ترکیبی تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
  • تمرین هوازی اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخص‌های پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موش‌های چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]

ج

  • جایگزین چربی تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
  • جذب روغن استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
  • جلبک استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
  • جوانه زنی بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]

چ

  • چای بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
  • چای سبز بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
  • چاقی تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
  • چاقی اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخص‌های پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موش‌های چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]

ح

  • حجم‌افزایی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
  • حلال بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]

خ

  • خمیرمرغ بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
  • خواص رئولوژیکی بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]

د

  • دیابت تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
  • دانه خرنوب تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
  • دوره نوردهی بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
  • دوغ تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
  • دو فاز شدن تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]

ر

  • رادیکال های آزاد بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
  • ریزجلبک ها مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
  • ریز مغذی بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
  • رنسیمت بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • رنگ بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
  • روش خشک کردن بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
  • روش سطح پاسخ بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
  • روغن آفتابگردان بررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
  • روغن فندق بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
  • روغن کانولا بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • روغن کنجد بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • روغن مخصوص سرخ کردنی بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • رئولوژی تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
  • رئولوژی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]

ز

  • زردآلو استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
  • زمان استخراج بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
  • زمان نگهداری تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
  • زنجبیل سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]

ژ

  • ژلاتین پای مرغ بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
  • ژل رویال اثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخص‌های پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موش‌های چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]

س

  • سیانوباکتری ها مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
  • سرب بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
  • سرخ کردن عمیق بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
  • سرخ کردن عمیق استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
  • سرطان کولورکتال بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
  • سس مایونز کم چرب تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
  • سنتز سبز سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
  • سوسیس هات داگ مرغ بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
  • سویه‌های بومی تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]

ش

  • شیر بادام بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
  • شیر تخمیری تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
  • شیرخشک بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
  • شناسایی تراریخته ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 67-74]

ص

  • صمغ استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
  • صمغ دانه بالنگو تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 35-44]
  • صمغ کنجاک تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]

ض

  • ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
  • ضد سرطانی سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
  • ضد میکروبی مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
  • ضد میکروبی سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
  • ضریب نفوذ مؤثر رطوبت تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 35-44]

ع

  • عصاره سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
  • عصاره گیاه سیاه شور مصری مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
  • عصاره هیدروالکلی بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]

غ

  • غذای کودک بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
  • غذاهای فراسودمند تأثیر اینولین بر ویژگی‌های شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویه‌های بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]

ف

  • فارینوگراف بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 37-54]
  • فتوبیوراکتور بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
  • فیکوسیانین بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
  • فلزات سنگین بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]

ک

  • کاتچین بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
  • کادمیوم بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
  • کافئین تاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرنده‏های شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
  • کدورت بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
  • کدو سبز استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
  • کروماتوگرافی بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
  • کشت هتروتروف استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
  • کیک بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
  • کورکومین سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]

گ

  • گوجه فرنگی ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 67-74]

م

  • ماست مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
  • ماست کم چرب ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
  • مدل پیج تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 35-44]
  • مدل سازی بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
  • مدول های ویسکوالاستیک ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
  • مقاومت به ذوب بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
  • مکمل غذایی سالم مروری بر ریز‏جلبک‏ها به عنوان مکمل‏های غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]

ن

  • نان بربری بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 37-54]
  • نانو ذرات طلا سنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتی‏اکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
  • نخود بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
  • نشاسته اصلاح شده بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
  • نشاسته مقاوم بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 37-54]
  • نکتار هلو بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]

و

  • ویژگی های حسی تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]

ه

  • هیدراته بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
  • هیدروکلوئیدها ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
  • هسته خرما بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
  • هموژنیزاسیون بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]