آب اندازیویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
آرسنیکبررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
آنتی اکسیدانبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
اسانسبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
اسانسبررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
اسپکتروفتومترICPبررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
استخراجبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
اسید چرببررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
اینولینتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
ب
بیاتیبررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
باکتریهای آغازگرمطالعهی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتریهای آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
بربریبررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
بریکسبررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
برنجبررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
بیسکویت نرمبررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
بهینهسازیبررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
پ
پایداری اکسیداتیوبررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
پایداری حرارتیبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
پتانسیل زتاتأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
پلاسمای سردبررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
پوست میوه بالنگبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
ت
ترکیبات فعال زیستیمروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
تفاله حاصل از گلاب گیریبررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
تمرین ترکیبیتاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
تمرین هوازیاثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]
ج
جایگزین چربیتاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
جذب روغناستفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
جلبکاستفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
جوانه زنیبررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
چ
چایبررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
چای سبزبررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
چاقیتاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
چاقیاثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]
ح
حجمافزاییبهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
حلالبررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
خ
خمیرمرغبررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
خواص رئولوژیکیبررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
د
دیابتتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
دانه خرنوبتأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
دوره نوردهیبررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
دوغتأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
دو فاز شدنتأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 55-66]
ر
رادیکال های آزادبررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
ریزجلبک هامروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
ریز مغذیبررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
رنسیمتبررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
رنگبررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
روش خشک کردنبررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
روش سطح پاسخبررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
روغن آفتابگردانبررسی استخراج عصاره پوست میوه بالنگ به دو روش ماسراسیون و فراصوت و استفاده از آن در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 15-36]
روغن فندقبهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
روغن کانولابررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
روغن کنجدبررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
روغن مخصوص سرخ کردنیبررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
رئولوژیتاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
رئولوژیبررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
ز
زردآلواستفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
زمان استخراجبررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
زمان نگهداریتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
زنجبیلسنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
ژ
ژلاتین پای مرغبررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
ژل رویالاثر محافظتی تمرین هوازی و ژل رویال بر شاخصهای پروفیبروژنیک بافت کبدی و مقاومت به انسولین در موشهای چاق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 67-76]
س
سیانوباکتری هامروری بر ریزجلبکها به عنوان مکملهای غذایی و دارویی فراسودمند [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 55-74]
سرببررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
سرخ کردن عمیقبررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 15-28]
سرخ کردن عمیقاستفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
سرطان کولورکتالبررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
سس مایونز کم چربتاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
سنتز سبزسنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
سوسیس هات داگ مرغبررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 101-116]
سویههای بومیتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
ش
شیر بادامبهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 93-108]
شیر تخمیریتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
شیرخشکبررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
شناسایی تراریختهردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 67-74]
ص
صمغاستفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
صمغ کنجاکتاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
ض
ضایعات کشاورزی و صنایع غذاییاستفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
ضد سرطانیسنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
ضد میکروبیمطالعهی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتریهای آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
ضد میکروبیسنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
عصارهسنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 93-99]
عصاره گیاه سیاه شور مصریمطالعهی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتریهای آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
عصاره هیدروالکلیبررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 75-90]
غ
غذای کودکبررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
غذاهای فراسودمندتأثیر اینولین بر ویژگیهای شیر تخمیری فراسودمند تولید شده توسط سویههای بومی جدا شده از ماست سنتی ایران [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 5-20]
فتوبیوراکتوربررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
فعالیت آنتی اکسیدانیسنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
فعالیت آنتیاکسیدانیمطالعهی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتریهای آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
فعالیت ضدمیکروبیبررسی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلابگیری گل محمدی بر علیه برخی باکتریها و کپکها [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 31-38]
فیکوسیانینبررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 17-26]
فلزات سنگینبررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 85-92]
ک
کاتچینبررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
کادمیومبررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 45-54]
کافئینتاثیر تمرین ترکیبی و مکمل کافئین بر گیرندههای شبه گذرگاهی 2 و4 و دکتین-1 در مردان چاق [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 91-100]
کدورتبررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
کدو سبزاستفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 75-90]
کروماتوگرافیبررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 45-60]
کشت هتروتروفاستفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 39-50]
کیکبررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
کنسانتره پروتئین آب پنیربررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
کورکومینسنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
گ
گوجه فرنگیردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 67-74]
م
ماستمطالعهی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتریهای آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 61-84]
ماست کم چربویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
نانو ذرات طلاسنتز سبز نانوذرات کلوئیدی طلا توسط کورکومین استخراج شده از گیاه زرد چوبه و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 117-127]
نخودبررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل فازی عصبی [دوره 19، پاییز 1401، 1401، صفحه 5-16]
نشاسته اصلاح شدهبررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 21-30]
نکتار هلوبررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
و
ویژگی های حسیتاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 29-44]
ه
هیدراتهبررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 91-101]
هیدروکلوئیدهاویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز [دوره 19، تابستان 1401، 1401، صفحه 51-66]
هسته خرمابررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت [دوره 19، بهار 1401، 1401، صفحه 5-14]
هموژنیزاسیونبررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو [دوره 19، زمستان 1400، 1401، صفحه 5-14]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد