آب لیموترشتاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
آدیپوکاینتاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
آرد برنجاثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
آسکوربات سدیممطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
آغازگرمقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
آفلاتوکسین B1اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
آکریلآمیدتاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
آلوئیناثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
آلوئهورااثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
آمونیوم فسفاتید (YN)بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
آنتی اکسیدانبررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
آنتیاکسیدانبهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
آنتی اکسیدان تام پلاسماتاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
آون هواى داغاثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
ا
اثر ضد میکروبی عصاره میخکتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
ازناثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
استخراج مایکروویوارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
استرول هابررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغنهای زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
استویاتهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
اسید سیتریکبررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
افت رطوبتتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
اکتاپامینتاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
اکسیداسیونتأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
اکسیداسیونبررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
اکسید روی؛ عصارهبررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
الکتروفورزبهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]
امولسیون سازی با امواج مافوق صوتاندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
اینولینغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
ب
بیاتیتاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
بافتاثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
بتاسیکلودکسترینغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
پپتیدهای آنتیاکسیداناثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
پری بیوتیکبررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
پروبیوتیکاثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
پروتئین عدساثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
پرولینبررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
پستهتأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
پیش تیمار انجماد-یخ زداییاثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
پیش تیمار حرارتاثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
پکتینارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
پلی اتیلنبررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
پلی دکستروزاثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
پنیر خامه ایغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
پودر گندم جوانه زدهتاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
پوست انارارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
پوست مرغتهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
پوشش خوراکیبررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
پوششدهیتأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
پونهکوهیتاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
ترکیبات آنتیاکسیدانیبهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 5-20]
ترکیب اسید چربارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
ترکیب اسیدهای چرببررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغنهای زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
ترکیب غیر صاوبنی شوندهارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
تمرین هوازیتاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
تمرین ورزشیمقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
جذب روغنبررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
جذب روغنتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
جوانه گندمبررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
چ
چای ترشتهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
چای سبزبهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
خ
خاصیت سینرژیستیبررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
خشک کردناثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
خشککن پاششیاثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
خندل ( Eruca sativa)بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
د
دانه چیاارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
درجه استریفیکاسیونارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
درجه استریفیکاسیون (DE)بهینهسازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئهورا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 95-114]
دوغبررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]
ر
رتمقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
ریحاناثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
رویاندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
روغنارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
روغن آفتابگردانبررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
روغن پیه گاویبهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
روغن زیتونبررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغنهای زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
روغن قالببررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
روغن کانولابررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
ژلاتینتهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
ژلهتهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
س
سیترات سدیممطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
سرخ کردنتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
سلولازبهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]
سمیتاثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
سوپر اکسید دسموتازتاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
شاخصهای هاو و زردهتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
شبکه عصبی مصنوعیمدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان پوشش دادهشده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخکردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
شکلات سفیدبررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
صمغ باداماثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
صمغ عربیاثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
صمغ فارسیتأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
صمغ فارسیتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
صمغ کندربررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
ع
عامل رشدی اندوتلیالی عروق (VEGF)مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
عصاره شاهیبررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
عصاره نعناعتأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
عمر انباریبررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
غ
غنی سازیغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
فرایند تصفیهبررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغنهای زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
فرآورده های لبنیمقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
فسفولیپیدارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
فعالیت آنتی اکسیدانیتاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
فعالیت آنتی اکسیدانیتاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 49-60]
فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهبهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
فعالیت آنتی اکسیدانی؛ گل همیشه بهاربررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
فیل ماهی(Huso huso)بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
فندقبررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
ق
قلبمقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
ک
کاپا کاراگینانتاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
کتیراتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
کربوکسی متیل سلولزتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
کفیراثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
کیک روغنیاثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
کنسانتره پروتئین آب پنیرتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
کیویاندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
کوئرستینمقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
گ
گاز ازناثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
گالاکتوفروکتوزاثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
گوشت بوقلمونتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
گوشت چرخ شدهمطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
ل
لاکتوباسیلوسمقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
لسیتینبهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
لستین تجاریبررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
م
مارینادبهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
مایکروویواثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
مایکروویوبهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 5-20]
ماکروویووبهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
ماندگاریبررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
ماندگاری در محیطتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
ماهی سرخشدهبررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
مس 3- ((6- متیل-5- اکسو-3- تیوکسو-5اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
مقاومت به آنتی بیوتیکمقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
مقاومت پوستهتاثیر پوششدهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
مواد هیدروکلوئیدیبررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
ناگت فراسودمندبررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
نان سوخاریتاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
نان لواش صنعتیتاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
نانوامولسیونغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
نانوذرهبررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
نانو ذره نقرهبررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
نمک کلریدپتاسیمبررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]
نمک کلریدسدیمبررسی امکان تولید دوغ کمسدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]
و
واکنش های اکسایشیبررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
ویتامین Dغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
ویتامین Eغنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
ویژگیهای بافتیتاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگیهای گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
ویژگیهای حسیاثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
ویژگیهای عملکردیارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
ویژگیهای میکروبیاثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
ه
هیدروکسی پروپیل متیل سلولزبررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
هیدرولیز آنزیمیاثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
همیشهبهاربررسی ارزش تغذیهای و عمر انباری گلهای همیشهبهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد