نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب لیموترش تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
  • آدیپوکاین تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
  • آرد برنج اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
  • آسکوربات سدیم مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
  • آغازگر مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
  • آفلاتوکسین B1 اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
  • آکریل‌آمید تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
  • آلوئین اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
  • آلوئه‌ورا اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
  • آمونیوم فسفاتید (YN) بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
  • آنتی اکسیدان بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • آنتی‌اکسیدان بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
  • آنتی اکسیدان تام پلاسما تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
  • آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 49-60]
  • آون هواى داغ اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]

ا

  • اثر ضد میکروبی عصاره میخک تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • ازن اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
  • اسانس تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 49-60]
  • اسانس شوید بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]
  • اسپرمیدین بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
  • استات سدیم مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
  • استخراج بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 5-20]
  • استخراج بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]
  • استخراج پکتین بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 95-114]
  • استخراج مایکروویو ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • استرول ها بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
  • استویا تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
  • اسید سیتریک بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
  • افت رطوبت تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • اکتاپامین تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
  • اکسیداسیون تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
  • اکسیداسیون بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • اکسید روی؛ عصاره بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
  • الکتروفورز بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]
  • الگوریتم ژنتیک مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • امولسیون سازی با امواج مافوق صوت اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
  • اینولین غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]

ب

  • بیاتی تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
  • بافت اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
  • بتاسیکلودکسترین غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
  • برگ آلوئه‌ورا بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 95-114]
  • برگ بامبو تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
  • بسته بندی بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
  • بسته بندی پلی پروپیلنی تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
  • بلغور ذرت اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
  • بهبود کیفیت بافت بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
  • بهبود کیفیت رنگ بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]

پ

  • پایداری تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]
  • پایداری روغن بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • پاستوریزاسیون تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
  • پپتیدهای آنتی‌اکسیدان اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
  • پری بیوتیک بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
  • پروبیوتیک اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
  • پروتئین عدس اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
  • پروفایل قندها تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
  • پرولین بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]
  • پسته تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
  • پیش تیمار انجماد-یخ زدایی اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
  • پیش تیمار حرارت اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
  • پکتین ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • پلی اتیلن بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
  • پلی دکستروز اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
  • پنیر خامه ای غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
  • پودر گندم جوانه زده تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
  • پوست انار ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • پوست مرغ تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
  • پوشش خوراکی بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
  • پوشش‌دهی تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
  • پونه‌کوهی تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]

ت

  • تابع تانژانت هیپربولیک مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 5-20]
  • ترکیبات فنلی تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]
  • ترکیب اسید چرب ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
  • ترکیب اسیدهای چرب بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
  • ترکیب غیر صاوبنی شونده ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
  • تمرین هوازی تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]
  • تمرین ورزشی مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
  • توکوفرول‌ها تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]

ج

  • جذب روغن بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
  • جذب روغن مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • جذب روغن تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • جوانه گندم بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]

چ

  • چای ترش تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
  • چای سبز بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]

خ

  • خاصیت سینرژیستی بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
  • خشک کردن اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
  • خشک‌کن پاششی اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
  • خندل ( Eruca sativa) بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]

د

  • دانه چیا ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
  • درجه استریفیکاسیون ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • درجه استریفیکاسیون (DE) بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 95-114]
  • دوغ بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]

ر

  • رت مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
  • ریحان اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
  • روی اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
  • روغن ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
  • روغن آفتابگردان بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • روغن پیه گاوی بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
  • روغن زیتون بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
  • روغن قالب بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • روغن کانولا بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 21-34]
  • روغن مغز بنه تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]

ژ

  • ژلاتین تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]
  • ژله تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 55-68]

س

  • سیترات سدیم مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]
  • سرخ کردن تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • سلولاز بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]
  • سمیت اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
  • سوپر اکسید دسموتاز تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 99-108]

ش

  • شاخص روشنایی مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • شاخص‌های هاو و زرده تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • شبکه عصبی مصنوعی مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • شکلات سفید بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]
  • شناسایی پروتئین بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]

ص

  • صمغ بادام اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
  • صمغ عربی اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 41-54]
  • صمغ فارسی تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
  • صمغ فارسی تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • صمغ کندر بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]

ع

  • عامل رشدی اندوتلیالی عروق (VEGF) مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]
  • عصاره شاهی بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
  • عصاره نعناع تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 83-96]
  • عمر انباری بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]

غ

  • غنی سازی غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]

ف

  • فراصوت تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
  • فرایند تصفیه بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 61-70]
  • فرآورده های لبنی مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
  • فسفولیپید ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 27-36]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 37-48]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 49-60]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی؛ گل همیشه بهار بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
  • فیل ماهی(Huso huso) بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
  • فندق بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]

ق

  • قلب مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]

ک

  • کاپا کاراگینان تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
  • کتیرا تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • کربوکسی متیل سلولز تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • کره تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]
  • کفیر اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
  • کیک روغنی اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 87-98]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • کیوی اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
  • کوئرستین مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 97-106]

گ

  • گاز ازن اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 33-40]
  • گالاکتورونیک اسید بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 95-114]
  • گالاکتوفروکتوز اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 17-26]
  • گوشت بوقلمون تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • گوشت چرخ شده مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 113-124]

ل

  • لاکتوباسیلوس مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
  • لسیتین بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 107-120]
  • لستین تجاری بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 37-52]

م

  • ماریناد بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
  • مایکروویو اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 5-16]
  • مایکروویو بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 5-20]
  • ماکروویوو بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 53-70]
  • ماندگاری بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
  • ماندگاری در محیط تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • ماهی سرخ‌شده بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
  • مایونز تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 49-60]
  • مس 3- ((6- متیل-5- اکسو-3- تیوکسو-5 اندازه گیری مس و روی در کیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی با کمک امواج مافوق صوت [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 75-86]
  • مقاومت به آنتی ‌بیوتیک مقایسه مقاومت آنتی‌بیوتیکی لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوس‌های جداسازی شده از نمونه‌های فرآورده های لبنی صنعتی [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 17-36]
  • مقاومت پوسته تاثیر پوشش‌دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز و کتیرا حاوی عصاره میخک بر برخی ویژگی‌های کیفی تخم مرغ در طول دوره نگهداری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 121-131]
  • میکرولیپوزوم تاثیر میکرولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات فنلی و توکوفرولی روغن مغز بنه (Pistacia atlantica ) بر پایداری کره [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 115-125]
  • مواد هیدروکلوئیدی بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
  • مولتی آنزیم بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریزجلبک سندسموس آبلیکوس [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 47-60]

ن

  • ناگت فراسودمند بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک [دوره 18، زمستان 99، 1400، صفحه 71-82]
  • نان سوخاری تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 61-74]
  • نان لواش صنعتی تاثیر برخی پارامترها در فرمولاسیون نان لواش و افزایش ماندگاری آن [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 71-80]
  • نانوامولسیون غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
  • نانوذره بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Calendula officinalis (گل همیشه بهار) و نقش آن در سنتز نانو ذرات اکسید [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 127-134]
  • نانو ذره نقره بررسی تأثیر پوشش پلى اتیلن بر پایه نانو ذرات نقره برافزایش ماندگارى و برخی ویژگی های کیفی و میکروبی جوانه گندم [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 135-149]
  • نمک کلرید‌پتاسیم بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]
  • نمک کلرید‌سدیم بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید و کلریدپتاسیم [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 109-120]

و

  • واکنش های اکسایشی بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 103-112]
  • ویتامین D غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
  • ویتامین E غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 69-88]
  • ویژگی‌های بافتی تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده [دوره 18، پاییز 1400، 1400، صفحه 81-94]
  • ویژگی‌های حسی اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]
  • ویژگی‌های عملکردی ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 5-16]
  • ویژگی‌های میکروبی اثر ازن دهی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج [دوره 18، بهار 1400، 1400، صفحه 35-46]

ه

  • هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 125-139]
  • هیدرولیز آنزیمی اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 17-32]
  • همیشه‌بهار بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین [دوره 18، تابستان 1400، 1400، صفحه 89-102]