نمایه کلیدواژه ها

ا

  • ارزیابی فیزیکوشیمیایی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
  • استرول ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
  • اسفناج ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
  • انرژی گسیختگی تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]

ب

  • بهینه‌سازی بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]

پ

  • پایداری کف بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
  • پروتئاز بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
  • پروتئین حبوبات بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
  • پسته تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
  • پوکی استخوان رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]

ت

  • تترا سدیم پیروفسفات تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
  • تراکم استخوانی رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
  • تری سدیم سیترات تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
  • ترکیب اسید چرب ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
  • ترکیب بدنی رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
  • تغییر شکل گسیختگی تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
  • توکوفرول ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]

ج

  • جذب آب بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
  • جذب روغن بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]

ح

  • حجم کیک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]

خ

  • خمیر کیک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
  • خواص کاربردی بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
  • خواص مکانیکی تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]

ر

  • رطب مضافتی بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
  • رنگ کیک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
  • روغن دانه خرفه ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
  • رئولوژی تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]

ز

  • زمان تشکیل ژل تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
  • زمان ماندگاری بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
  • زنان رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
  • زه آب ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]

ژ

  • ژل آنزیمی کازئین تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]

ع

  • عرق رزماری تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
  • عرق میخک تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
  • عناصر معدنی ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]

ف

  • فاضلاب خانگی ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
  • فلزات سنگین ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]

ک

  • کلزا ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]

م

  • مدل آماری رویه پاسخ بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
  • میکرو اسخراج مایع – مایع پخشی تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
  • ملاس تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]

ن

  • نانو ذرات بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
  • نانو ذرات نقره بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
  • نان ویفر بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
  • نیروی گسیختگی تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
  • نمک های امولسیون کننده تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]

ه

  • همی‌سلولاز بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]

ی

  • یونجه ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]