ا
-
ارزیابی فیزیکوشیمیایی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
-
استرول
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
-
اسفناج
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
-
انرژی گسیختگی
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
ب
-
بهینهسازی
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
پ
-
پایداری کف
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
-
پروتئاز
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
-
پروتئین حبوبات
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
-
پسته
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
-
پوکی استخوان
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
ت
-
تترا سدیم پیروفسفات
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
-
تراکم استخوانی
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
-
تری سدیم سیترات
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
-
ترکیب اسید چرب
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
-
ترکیب بدنی
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
-
تغییر شکل گسیختگی
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
-
توکوفرول
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
ج
-
جذب آب
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
-
جذب روغن
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
ح
-
حجم کیک
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
خ
-
خمیر کیک
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
-
خواص کاربردی
بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریتههای بومی ایرانی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 73-80]
-
خواص مکانیکی
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
ر
-
رطب مضافتی
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
-
رنگ کیک
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
-
روغن دانه خرفه
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 81-90]
-
رئولوژی
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
ز
-
زمان تشکیل ژل
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
-
زمان ماندگاری
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
-
زنان
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 55-64]
-
زه آب
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
ژ
-
ژل آنزیمی کازئین
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
ع
-
عرق رزماری
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
-
عرق میخک
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
-
عناصر معدنی
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
ف
-
فاضلاب خانگی
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
-
فلزات سنگین
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
ک
-
کلزا
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
م
-
مدل آماری رویه پاسخ
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
-
میکرو اسخراج مایع – مایع پخشی
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 31-36]
-
ملاس
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 15-22]
ن
-
نانو ذرات
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
-
نانو ذرات نقره
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 65-72]
-
نان ویفر
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
-
نیروی گسیختگی
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 23-30]
-
نمک های امولسیون کننده
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 5-14]
ه
-
همیسلولاز
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 37-44]
ی
-
یونجه
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی [دوره 10، پاییز 92، 1392، صفحه 45-54]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد