آرد گندمتاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
آرد گندمافزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
آرسنیکارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
آسپاراژینبررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
آلبالوبررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
آلژینات سدیمکاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
آلفا توکوفرولارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
آلکالازبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
آنتی اکسیدانارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
آنزیم ترانس گلوتامینازبررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
ا
اتصالات عرضیبررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
اثر آنتی اکسیدانیبررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
اسانس شویداستفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
اسپاگتیبررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
اسپکتروسکپی نشری پلاسمای جفت شده القاییاندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
اسپکترومتری جرمی با پلاسمای جفت شده القاییاندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
استخراجاندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
استویا ربادیانااستفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
استویوزیداستفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
اسید چربتاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
اسید چرببررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
اسید چرب اشباعبررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
اسیدچرب ترانسبررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
اسید فیتیکتأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
ایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
امگا-3بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
امواج اولتراسونیکبررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
امواج فراصوتاستفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
انجمادبهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
اندیس جذب آبتأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
ب
بیاتیاثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
بادام زمینیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
بازیکن فوتبالاثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
بافتشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
بافتبررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
بافتاثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
باکتریهای اسید لاکتیکتولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
برنج سفیدتاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
برنج قهوهایتاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
پ
پپسینبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
پردازش تصویراثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
پروبیوتیکتولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
پیش تیمار فراصوتتاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
پلاسمای سرداثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
پوره کدوتنبلبررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]
پوششدهیتاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
پوششدهیافزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
پوشش فعالاستفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
ت
تازگیطبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
تالوبررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
تخم مرغاثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
ترکیبات شیمیاییشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
ترکیبات فنولیکتاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتیاکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوهای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
ترکیب بیوشیمیاییبررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
توتفرنگیبررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
ج
جذبروغنتاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
جذبروغنافزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
چ
چایاندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
چای سیاهبررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
چاوداربررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
ح
حسگرطبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
خ
خشک کردنبررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
خصوصیات حسیشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
خلیجفارسشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
خمیرترشاثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
خمیر نانبررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
خواص حسیبررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
خواص فراسودمندیبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
خواص فیزیکوشیمیاییبررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
د
دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
ر
رانس گلوتامینازبررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
ریبوفلاوینمطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
رنگبررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
روغن زیتونارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
روغن هسته انگورتاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
ز
زرده تخممرغبهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
ژلهشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
س
ساریبررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
سالمونلا اینتریتیدیساثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
سالمونلاتیقی موریومارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
سالمونلوزیسارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
سیببررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
سیببررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
سیب زمینیبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
سبوس گندمتأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
سیستوسریاشناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
سلامتارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
سلنیوماثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
سمیت کادمیومارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
سینرژیستبررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
ش
شاخص گلوتنبررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
شربت غلیظبررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
شیر شترارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
شیرینی قنادیبررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
شکربررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
ص
صمغ بالنگواثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
صمغ دانه بهتولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]
ض
ضد میکروبیاثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
ضریب نفوذ مؤثربررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
ع
عصارهاستفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
عصاره پوست انارکاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
غ
غلظت شکربهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
غلظت نمکبهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
غنی سازیبررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
ف
فیبر رژیمیبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
فیبر گریپفروتبررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
فیبر محلولتأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
فیتواسترولتاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
فراسودمندتولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
فروسرخبررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
فیزیکوشیمیاییبررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
فسفولیپازبررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
فعالیت آنتیاکسیدانیمطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
فلزاتاندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
فیلم ترکیبیتولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]
ق
قدرت عضلانیاثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
ک
کاهش وزنکاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
کاهوارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
کدوحلواییاثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
کراتین کینازاثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
کربوکسی متیل سلولزاستفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
کرنبریبررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
کروماتوگرافی گازیتاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
کروماتوگرافی گازیارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
کروماتوگرافی گازیبررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالااستفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
کیفیت پختبررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
کیکاثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
کیک اسفنجیبررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
کیک اسفنجیبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
کلمارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
گ
گرمای ویژهبررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]
گلوکز اکسیدازبررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
گوشت مرغطبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
گوشتمرغسرخ شدهتاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
گوشتمرغسرخ شدهافزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
ل
لاکتات دهیدروژنازاثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
لاکتوباسیلوس پلانتاروماثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
لاکتوباسیلوس روتاریاثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
لا کتوباسیلوس کازئیبررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
لسیتینبررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
لیموشیرینکاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
م
ماشین بویاییطبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
ماهی سفیدبررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
مایونزبهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
مدل پیجبررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
مدلسازی سینتیکیبررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
مشتقات استرولیارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
مطالعه سینتیکیمطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
میکروارگانیسماثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
میکروکپسولبررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
میگواستفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
ن
نان جواثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
نانوذرات اکسید رویاستفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
نانوکریستال سلولزتولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]
نشاسته اصلاح شدهبررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
نودلبررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
نور خورشیدمطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
نوشیدنی تخمیریتولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
نوشهربررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
و
ویتامینکاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییبررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
ویژگیهای فیلمتولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]
ه
هدایت حرارتیبررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]