نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد دانه هندوانه ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 67-78]
  • آرد گندم تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
  • آرد گندم افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
  • آرسنیک ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
  • آسپاراژین بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
  • آلبالو بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
  • آلژینات سدیم کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
  • آلفا توکوفرول ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
  • آلکالاز بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]

ا

  • اتصالات عرضی بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
  • اثر آنتی اکسیدانی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
  • اسانس شوید استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
  • اسانس گزنه تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 19-36]
  • اسپاگتی بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
  • اسپکتروسکپی نشری پلاسمای جفت شده القایی اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
  • اسپکترومتری جرمی با پلاسمای جفت شده القایی اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
  • استخراج اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
  • استویا ربادیانا استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
  • استویوزید استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
  • اسید چرب تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
  • اسید چرب بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
  • اسید چرب اشباع بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
  • اسیدچرب ترانس بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
  • اسید فیتیک تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
  • اسنک حجیم فراسودمند ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 67-78]
  • اکریل آمید بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
  • اکستروژن تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
  • اکستروژن ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 67-78]
  • اکسرژی مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 93-106]
  • ایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA) بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
  • امگا-3 بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
  • امواج اولتراسونیک بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
  • امواج فراصوت استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
  • انجماد بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
  • اندیس جذب آب تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]

ب

  • بیاتی اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
  • بادام زمینی بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
  • بازیکن فوتبال اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
  • بافت شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
  • بافت بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
  • بافت اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
  • باکتری‌های اسید لاکتیک تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
  • برنج سفید تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
  • برنج قهوه‌ای تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]

پ

  • پپسین بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
  • پردازش تصویر اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
  • پروبیوتیک تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
  • پیش تیمار فراصوت تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
  • پلاسمای سرد اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
  • پوره کدوتنبل بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]
  • پوشش خوراکی زیست فعال تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 19-36]
  • پوشش‌دهی تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
  • پوشش‌دهی افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]
  • پوشش فعال استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]

ت

  • تازگی طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
  • تالو بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
  • تخلخل ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 67-78]
  • تخم مرغ اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
  • ترکیبات شیمیایی شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
  • ترکیبات فنولیک تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 75-88]
  • ترکیب بیوشیمیایی بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
  • توت‌فرنگی بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]

ج

  • جذب‌روغن تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
  • جذب‌روغن افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]

چ

  • چای اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
  • چای سیاه بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
  • چاودار بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]

ح

  • حسگر طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]

خ

  • خشک کردن بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
  • خصوصیات حسی شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
  • خلیج‌فارس شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
  • خمیرترش اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
  • خمیر نان بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
  • خواص حسی بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
  • خواص فراسودمندی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]

د

  • دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA) بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]

ر

  • رانس گلوتامیناز بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
  • ریبوفلاوین مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
  • رنگ بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
  • روغن زیتون ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
  • روغن هسته انگور تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]

ز

  • زرده تخم‌مرغ بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
  • زنجیره تامین نان مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 93-106]

ژ

  • ژله شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]

س

  • ساری بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
  • سالمونلا اینتریتیدیس اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
  • سالمونلاتیقی موریوم ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
  • سالمونلوزیس ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
  • سیب بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
  • سیب بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
  • سیب زمینی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
  • سبوس گندم تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
  • سیستوسریا شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 25-38]
  • سلامت ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
  • سلنیوم اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
  • سمیت کادمیوم ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
  • سینرژیست بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]

ش

  • شاخص گلوتن بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
  • شربت غلیظ بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]
  • شیر شتر ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 79-84]
  • شیرینی قنادی بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
  • شکر بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 5-12]

ص

  • صمغ بالنگو اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
  • صمغ دانه به تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]

ض

  • ضد میکروبی اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
  • ضریب نفوذ مؤثر بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]

ع

  • عصاره استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
  • عصاره پوست انار کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]

غ

  • غلظت شکر بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
  • غلظت نمک بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
  • غنی سازی بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]

ف

  • فیبر رژیمی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
  • فیبر گریپ‌فروت بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
  • فیبر محلول تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 5-14]
  • فیتواسترول تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
  • فراسودمند تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
  • فروسرخ بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
  • فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
  • فسفولیپاز بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
  • فلزات اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 63-74]
  • فیلم ترکیبی تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]

ق

  • قدرت عضلانی اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]

ک

  • کاهش وزن کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
  • کاهو ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]
  • کدوحلوایی اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
  • کراتین کیناز اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
  • کربوکسی متیل سلولز استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
  • کرنبری بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
  • کروماتوگرافی گازی تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 49-62]
  • کروماتوگرافی گازی ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
  • کروماتوگرافی گازی بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 123-133]
  • کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 89-98]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
  • کیفیت پخت بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
  • کیک اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 81-92]
  • کیک اسفنجی بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپ‌فروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 69-80]
  • کیک اسفنجی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 37-48]
  • کلم ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 109-122]

گ

  • گرمای ویژه بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]
  • گلوکز اکسیداز بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 5-18]
  • گوشت بوقلمون تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 19-36]
  • گوشت مرغ طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
  • گوشت‌مرغ‌سرخ شده تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 81-90]
  • گوشت‌مرغ‌سرخ شده افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 91-98]

ل

  • لاکتات دهیدروژناز اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 99-108]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
  • لاکتوباسیلوس روتاری اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
  • لا کتوباسیلوس کازئی بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 53-66]
  • لسیتین بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 55-68]
  • لیموشیرین کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]

م

  • ماشین بویایی طبقه‌بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ‌زدایی شده به کمک ماشین بویایی [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 13-22]
  • ماهی سفید بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]
  • مایونز بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 99-111]
  • مدل پیج بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
  • مدل‌سازی سینتیکی بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 109-117]
  • مشتقات استرولی ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 43-52]
  • مطالعه سینتیکی مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
  • میکروارگانیسم اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 85-92]
  • میکروکپسول بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 39-48]
  • میگو استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]

ن

  • نان جو اثر تخمیر خمیر ترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری بر خواص حسی، فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان جو [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 33-42]
  • نان سنتی مقایسه اکسرژی گزینه های تولیدی در زنجیره تامین نانهای سنتی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 93-106]
  • نانو امولسیون تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 19-36]
  • نانوذرات اکسید روی استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 49-66]
  • نانوکریستال سلولز تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]
  • نشاسته اصلاح شده بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک‌کراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 41-54]
  • نودل بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 23-30]
  • نور خورشید مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید [دوره 17، زمستان 98، 1399، صفحه 15-24]
  • نوشیدنی تخمیری تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه [دوره 17، بهار 99، 1399، صفحه 31-40]
  • نوشهر بررسی اسیدهای چرب و ترکیب عضله ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii ) در شرق و غرب مازندران در زمستان و بهار [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 67-80]

و

  • ویتامین کاربرد عصاره پوست انار به همراه پوشش آلژینات بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه لیموشیرین ) limetta Citrus ) رقم محلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 107-122]
  • ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب ( Malus domestica ( برای کاربرد در صنایع تبدیلی [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 23-32]
  • ویژگیهای فیلم تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 93-108]

ه

  • هدایت حرارتی بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 13-22]
  • هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون [دوره 17، پاییز 99، 1399، صفحه 19-36]
  • هیدرولیز آنزیمی بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی محصولات هیدرولیز پروتئین بادام زمینی توسط آنزیمهای پپسین و آلکالاز [دوره 17، تابستان 99، 1399، صفحه 5-12]