آب اناربررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 81-90]
آب سیبتأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
آرد برنجاثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 25-32]
آغوزتأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 61-74]
آفلاتوکسیناثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 25-32]
آلفا آمیلازبررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 5-14]
آنالیز حساسیتمدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 17-26]
آنتی اکسیدانبررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 25-32]
آنتالپی تفکیک پیوند(BDE)بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 25-32]
آنتوسیانینمطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 79-88]
ا
ارزش تغذیه ایبررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 33-44]
اسانسبررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 5-20]
اسانس زنیاناثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 91-100]
اسانس گلپراثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 89-104]
استافیلوکوکوس اورئوسمطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 45-58]
استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلینتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
استویاتاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 51-58]
استویوزیدتاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 51-58]
اشعه گامابهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 121-129]
الگوریتم ژنتیکمدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 17-26]
امواج فراصوتمقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 37-44]
امواج مایکروویومقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 37-44]
انارمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
اناربررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 81-90]
انبارمانیمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
انتروتوکسین Aتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
انجمادبررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 99-112]
انرژیمدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 59-70]
انرژی مصرفیبهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 33-44]
اولئورزینکاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 27-36]
ب
بادام زمینیبهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 33-44]
بادام زمینیمدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 59-70]
باسیلوس کواگولانستشخیص باسیلوس کواگولانس در محصولات پروبیوتیک به روش مولکولی PCR [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 113-120]
باکتری ریزوبیومتاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 51-58]
بتاکاروتنبررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 45-50]
برشته کردنبهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 33-44]
برشته کردنمدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 59-70]
بسته بندیمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
به لیموبررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 5-20]
بیوسنتزمطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 31-48]
پ
پاتولینتأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
پایداری اکسایشیبررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 59-72]
پیازسنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 71-80]
پتانسیل یونیزاسیون(IP)بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 25-32]
پریبیوتیکتأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
پرتو فرابنفشاثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 25-32]
پروبیوتیکتشخیص باسیلوس کواگولانس در محصولات پروبیوتیک به روش مولکولی PCR [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 113-120]
پروبیوتیکتأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
پکتینازکاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 27-36]
پلی اتیلنمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
پلی اتیلن گلیکولبررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 5-14]
پلیپروپیلنمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
جعفریارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 45-54]
چ
چیپس سیب زمینیبررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 55-66]
خ
خشک کن انجمادیبررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 59-72]
خصوصیات فیزیکی و شیمیاییمقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 37-44]
د
دارچینبررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 103-110]
دسر لبنی کم چرببررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 15-24]
دوغمطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 45-58]
دونالیلا سالینابررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 45-50]
ذ
ذرتبررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 99-112]
ر
رازکمطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 45-58]
راندمان استخراجمقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 37-44]
ریبائودیوزید Aتاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 51-58]
ریحانارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 45-54]
ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیسبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 105-113]
رطوبتبررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 59-72]
رفتار جریانیبررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 15-24]
رگرسیونبهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 121-129]
رنگسنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 71-80]
رویبررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 81-90]
روش سطح پاسخبهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 33-44]
روغن سویامقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 37-44]
روغن ماهی ریزپوشانیبررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پایداری اکسیداتیو نانوکپسولهای روغن ماهی درشرایط مختلف نگهداری [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 59-72]
ز
زرشکمطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 79-88]
زمان ماندگاریاثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 89-104]
زوفامطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 45-58]
ژ
ژن mecتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
ژن nucتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
ژن seaتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
س
سرخ کردنسنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 71-80]
سیستم دوفازی آبیبررسی توزیعپذیری آنزیم آلفا آمیلاز در سیستم دوفازی آبی حاوی پلیاتیلن گلیکول و تری سدیم سیترات [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 5-14]
سطح پاسخبهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 121-129]
سیلیاکبررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 21-30]
سم زداییتأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 1-16]
سینتیکسنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برشهای پیاز در طی فرآیند سرخ کردن [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 71-80]
سینیتک تخریبمطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 79-88]
سوسیسبررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 33-44]
ش
شبکه عصبیبهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 121-129]
شیرینی خامه ایتشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینیهای خامهای در شهرستان کرج در سال1395 [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 111-119]
شنبلیلهارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 45-54]
ص
صابونی کردنکاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 27-36]
صمغ بادامبررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 15-24]
صمغ پکتینبررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 21-30]
صمغ دانه شاهیبررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 21-30]
صمغ زدوبررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 15-24]
صنایع غذاییمطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 31-48]
ض
ضایعات گوجه فرنگیکاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 27-36]
ع
عدد پراکسیدارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 67-78]
عصارهبررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 5-20]
عصاره اتانولیمطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا ( Hyssoupus officinalis L. ) و رازک ( Humulus lupulus L. ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 45-58]
عصاره رازیانهارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 67-78]
عصاره عنابمطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 89-98]
غ
غذای فراسودمندبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 105-113]
غلظت نمکبررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظتهای مختلف نمک [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 45-50]
غنی سازیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 105-113]
فرایند حرارتیبررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 99-112]
فروسرخمدل سازی فرآیند خشک کردن هلو توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 17-26]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 5-20]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی اسانس پوست پرتقال (Citrus Sinesis) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط نگهداری [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 73-90]
فعالیت ضداکسایشیارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 67-78]
فعالیت ضد قارچیارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 67-78]
فعالیت ضدمیکروبیبررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 5-20]
فعالیت ضد میکروبیمطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 31-48]
فیلم کیتوزاناثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 91-100]
فیلم کربوکسی متیل سلولزبررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 103-110]
فیله مرغاثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 91-100]
ق
قارچ میکوریزاتاثیر همزیستی توأم قارچ میکوریزا آربوسکولار و باکتری ریزوبیوم بر میزان گلیکوزیدهای استویول در گیاه دارویی استویا [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 51-58]
قزل آلای رنگین کماناستفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 75-88]
ک
کشتیتأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 61-74]
کنجاله سویابررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 33-44]
کنجاله کنجدبررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 33-44]
کیویبهینهسازی خواص کیوی پرتودهیشده به روش سطح پاسخ و پیشبینی با شبکه عصبی و رگرسیون [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 121-129]
کود نانوبررسی تاثیر فرمهای مختلف روی بر خصوصیات میوه و آب میوه انار رقم ملس تبریزی (Punica granatum cv. Malas Tabrizi) [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 81-90]
گ
گیاه کروفس کوهیمطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 31-48]
گلرنگبررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 55-66]
گلوکزتأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 61-74]
گوشت گوسالهبررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال [دوره 16، تابستان 98، 1398، صفحه 103-110]
ل
لاکتاتتأثیر مکملیاری کوتاهمدت دو مقدار متفاوت پودر آغوز بر لاکتات، گلوکز خون و توان بیهوازی مردان کشتیگیر [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 61-74]
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمطالعه اثر عصاره آبی- الکلی میوه عناب بر کیفیت ماست پروبیوتیک و قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 89-98]
ماکارونیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 105-113]
ماکارونی بدون گلوتنبررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 21-30]
نانوانکپسولهاستفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 75-88]
نانوذرات نقرهمطالعه اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff.) علیه برخی از میکروبهای بیماریزا با منشأ غذایی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 31-48]
نانوسیلیکات رسمطالعه اثر پوششهای حاوی نانوسیلیکات بر انبارمانی انار رقم ملس ساوه [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 49-60]
نانو کلاتارزیابی اثر محلولپاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزیهای برگی [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 45-54]
نظریه تابعی چگالی (DFT)بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 25-32]
و
ویژگی های حسیبررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 15-24]
ویژگیهای حسیاثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی سینه مرغ جوجهکبابی طی نگهداری در یخچال [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 89-104]
ویژگی های شیمیاییاثرات فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر برخی از ویژگی های شیمیایی گوشت مرغ [دوره 16، پاییز 98، 1398، صفحه 91-100]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییبررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی [دوره 16، زمستان 97، 1398، صفحه 99-112]
ویژگیهای کیفیبهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 33-44]
ویژگیهای کیفیبررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگیهای کیفی چیپس سیبزمینی طی نگهداری [دوره 16، بهار 98، 1398، صفحه 55-66]