نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور بررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
  • آب سیب بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
  • آرد چاودار اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی‌های کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
  • آسیب سلولی تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
  • آسپرژیلوس اوریزا استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
  • آسپرژیلوس نایجر استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
  • آلاینده های آب حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
  • آلیسین ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
  • آنتی اکسیدان بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • آنتی اکسیدان مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
  • آنتی اکسیدان ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
  • آنتی اکسیدان سنتزی استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]

ا

  • اتمسفر اصلاح شده توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
  • اثر پخت بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]
  • ایزوله پروتئینی آب پنیر تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
  • اسید چرب بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
  • اسید فیتیک اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی‌های کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
  • اسید لینولئیک کنژوگه تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
  • اسیدهای چرب تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
  • اسید های چرب غیر اشباع بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
  • اسنک مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
  • افزودنی اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
  • افشره لیمو ترش بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
  • اکارا بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
  • اکسیداسیون اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
  • اینتراستریفیکاسیون شیمیایی اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 113-127]
  • اینولین بلند زنجیر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
  • اهمیک بررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]

ب

  • بیاتی بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
  • بادام زمینی تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
  • بتاکاروتن پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
  • بدون گلوتن اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
  • برشته کردن مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
  • برنج فوری بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]
  • بسته بندی اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
  • بسته بندی تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
  • بسته‌بندی توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
  • بیفیدوباکتریوم بیفیدوم پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
  • بیوفیلم ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]

پ

  • پاستوریزه بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
  • پالم استئارین اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 113-127]
  • پروبیوتیک اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
  • پروتئین بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
  • پروتئین هیدرولیز شده بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
  • پروتئولیز تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
  • پلیمر ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
  • پنبه دانه بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
  • پنیر اصلاح شده آنزیمی استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
  • پنیر سفید آب نمکی کم چرب تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
  • پنیرک بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
  • پودر بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
  • پوشش‌دهی پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
  • پونه ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]

ت

  • ترانس گلوتامیناز اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
  • ترکیبات پلی فنلی بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
  • تمرین برونگرا تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
  • تمرهندی ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
  • توت فرنگی توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]

ج

  • جذب اتمی تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
  • جریانی بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]

چ

  • چربی بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
  • چربی های بدون ترانس اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 113-127]

ح

  • حجم مخصوص بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
  • حسی بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
  • حلال بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]

خ

  • خشک کن پاششی بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • خصوصیات ویسکوالاستیک بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
  • خلیج فارس بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
  • خمیر انگور بررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
  • خواص حسی بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]

د

  • دانه بالنگو اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
  • دانه کتان بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
  • دمای خشک کردن تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
  • دوغ بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]

ر

  • رادیکال آزاد تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
  • ریزدرون پوشانی بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • رنگ‌سنجی بررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
  • روش‌شناسی سطح پاسخ بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
  • روغن تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]
  • روغن آفتابگردان استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
  • روغن سویا تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
  • روغن کانولا اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 113-127]
  • رئولوژی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]

ز

  • زانتان بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
  • زیتون پرورده ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
  • زمان فرآیند تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
  • زمان ماندگاری تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
  • زمان نگهداری توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
  • زنده مانی میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]

س

  • سیال فوق بحرانی استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
  • سدیم استئاریل لاکتیلات بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
  • سرب حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
  • سرعت هوا تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
  • سویا مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
  • شیر ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
  • شیر تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
  • شیر سویا اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
  • شیر گاو اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
  • شیمی سبز حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]

ص

  • صمغ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
  • صمغ گوار بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]

ض

  • ضد میکروب مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]

ظ

  • ظرفیت ضداکسایشی تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]

ع

  • عرق نعنا بهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
  • عصاره بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
  • عصاره مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
  • عصاره چغندر قرمز بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • عصاره دارچین تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
  • عناصر غذایی تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]

ف

  • فراسودمند اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
  • فرایند مواد غذایی بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
  • فرمولاسیون ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
  • فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
  • فساد شیمیایی تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
  • فساد میکروبی تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
  • فعالیت ضد اکسایشی بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
  • فعالیت ورزشی وامانده ساز تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
  • فلزات سنگین تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]

ق

  • قدرت تولید گاز میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
  • قزل آلای رنگین‌کمان اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]

ک

  • کادمیم حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
  • کاراگینان پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
  • کازئین پوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
  • کیتوزان مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
  • کربوکسی متیل سلولز بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
  • کره تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
  • کیک بدون گلوتن بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
  • کیک بدون گلوتن بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
  • کیک برنجی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
  • کلسترول تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
  • کنار بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]

گ

  • گاز کروماتوگرافی بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
  • گیاه بابونه بررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
  • گیاه جاشیرنما حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
  • گیاه متکا استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
  • گرمایش حرارتی بررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
  • گوار بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]

ل

  • لابستر خاردار بررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
  • لاکتوباسیلوس کازئی استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
  • لیپولیز تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]

م

  • ماست بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
  • ماست کم چرب بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
  • مایکروویو بررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
  • ماندگاری تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
  • ماهی قزل آلای رنگین کمان مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
  • ماهی کپور معمولی تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
  • متی استر بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
  • مخمر نانوائی میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
  • مدل پلگ ـ نورمند بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
  • مدلریاضی تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
  • مدل ماکسول تعمیم یافته بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
  • مراحل تصفیه تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
  • میکروسکوپ نوری اپی فلوروسانس میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
  • مکمل یاری ال آرژنین تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
  • مکمل یاری سیر تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
  • مواد عمل آورنده اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی‌های کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
  • میوه بلوط تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]

ن

  • نان تست اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگی‌های کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
  • نانوذرات سلولز ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
  • نانو ذرات مس تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
  • نانوذرات مغناطیسی آهن حذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
  • نانوذرات نشاسته ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
  • نانوکامپوزیت تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
  • نانونقره توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
  • نانو نقره مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
  • نشاسته مطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
  • نشاسته ذرت بررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]

و

  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 113-127]
  • ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
  • ویسکوزیته بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]

ه

  • هسته خرما بررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]