آب انگوربررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
آب سیببهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
آرد چاوداراثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
آسیب سلولیتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
آسپرژیلوس اوریزااستفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
آسپرژیلوس نایجراستفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
آلاینده های آبحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
آلیسینساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
آنتی اکسیدانبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
آنتی اکسیدانمطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
آنتی اکسیدانارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
آنتی اکسیدان سنتزیاستخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
آنزیم ترانس گلوتامینازتأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
ا
اتمسفر اصلاح شدهتوسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
اثر پختبررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]
ایزوله پروتئینی آب پنیرتأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
اسید چرببررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
اسید فیتیکاثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
اسید لینولئیک کنژوگهتاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
اسیدهای چربتاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
اسید های چرب غیر اشباعبررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
اسنکمدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
افزودنیاثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
افشره لیمو ترشبهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
اکارابررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
اکسیداسیوناثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
اینولین بلند زنجیربررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
اهمیکبررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
ب
بیاتیبررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
بادام زمینیتأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
بتاکاروتنپوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
بدون گلوتناثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
برشته کردنمدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
برنج فوریبررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]
بسته بندیاثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
بسته بندیتاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
بستهبندیتوسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
بیفیدوباکتریوم بیفیدومپوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
بیوفیلمساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
پ
پاستوریزهبررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
پروبیوتیکاثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
پروتئینبررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
پروتئین هیدرولیز شدهبهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
پروتئولیزتأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
پلیمرساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
پنبه دانهبهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
پنیر اصلاح شده آنزیمیاستفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
پنیر سفید آب نمکی کم چربتأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
پنیرکبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
پودربهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
پوششدهیپوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
پونهارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
ت
ترانس گلوتامینازاثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
ترکیبات پلی فنلیبررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
تمرین برونگراتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
تمرهندیارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
توت فرنگیتوسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
ج
جذب اتمیتأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
جریانیبهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
چ
چربیبررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
حجم مخصوصبررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
حسیبهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
حلالبررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
خ
خشک کن پاششیبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
خصوصیات ویسکوالاستیکبررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
خلیج فارسبررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
خمیر انگوربررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
خواص حسیبررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
خواص فیزیکوشیمیاییبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
د
دانه بالنگواثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
دانه کتانبررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
دمای خشک کردنتأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
دوغبهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
ر
رادیکال آزادتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
ریزدرون پوشانیبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
رنگسنجیبررسی اثر افزودن آرد کتان (Linum usitatissimum) بر بیاتی و خواص حسی نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 45-54]
روش سطح پاسخبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
روش سطح پاسخبهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
روششناسی سطح پاسخبهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
روغنتعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]
روغن آفتابگرداناستخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
روغن سویاتأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
رئولوژیبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
ز
زانتانبررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
زیتون پروردهارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
زمان فرآیندتأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
زمان ماندگاریتاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
زمان نگهداریتوسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
زنده مانیمیکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
س
سیال فوق بحرانیاستخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
سدیم استئاریل لاکتیلاتبررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
سربحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
سرعت هواتأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
سویامدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
ش
شبکه عصبی مصنوعیمدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 19-30]
شیرساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
شیرتاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
شیر سویااثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
شیر گاواثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
شیمی سبزحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
ص
صمغبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 19-30]
صمغ گواربررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
ض
ضد میکروبمطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
ظ
ظرفیت ضداکسایشیتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
ع
عرق نعنابهینه سازی تولید دوغ طعم دار به روش سطح پاسخ و بررسی برخی ویژگی های کیفی پودر حاصل از آن [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 5-18]
عصارهبررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
عصارهمطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
عصاره چغندر قرمزبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
عصاره دارچینتعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
عناصر غذاییتعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]
ف
فراسودمنداثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
فرایند مواد غذاییبررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
فرمولاسیونارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 91-100]
فیزیکوشیمیاییبهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
فساد شیمیاییتعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
فساد میکروبیتعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
فعالیت آنتی اکسیدانیبهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 45-60]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
فعالیت ضد اکسایشیبررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
فعالیت ورزشی وامانده سازتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
فلزات سنگینتأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
ق
قدرت تولید گازمیکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
قزل آلای رنگینکماناثرات شیوه بستهبندی تحت خلاء و افزودنیها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 45-56]
ک
کادمیمحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
کاراگینانپوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
کازئینپوشش دهی توام باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و بتاکاروتن با استفاده از کازئین و کاراگینان و بررسی ماندگاری در طول زمان و در شرایط شبیه سازی شده اسید معده [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 69-80]
کیتوزانمطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
کربوکسی متیل سلولزبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
کرهتاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
کیک بدون گلوتنبررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
کیک بدون گلوتنبررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
کیک برنجیاثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 61-68]
کلسترولتاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 5-14]
کناربررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
کنسانتره پروتئین آب پنیراثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک حاصل از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 109-121]
گ
گاز کروماتوگرافیبررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
گیاه بابونهبررسی فعالیت ضد اکسایشی و میزان ترکیبات فنولی عصاره بابونه (Chamomilla recutita L) [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 101-108]
گیاه جاشیرنماحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
گیاه متکااستخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 81-90]
گرمایش حرارتیبررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
گواربررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
ل
لابستر خارداربررسی الگوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ترکیب شیمیایی گوشت لابستر خاردار ( Panulirus homarus) صید شده از خلیج فارس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 43-50]
لاکتوباسیلوس کازئیاستفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 1-18]
لیپولیزتأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 31-44]
م
ماستبهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 87-100]
ماست کم چرببررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
مایکروویوبررسی اثر تیمارهای مختلف حرارتی بر خصوصیات کیفی و شیمیایی آب انگور [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 65-72]
ماندگاریتعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
ماهی قزل آلای رنگین کمانمطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 51-64]
ماهی کپور معمولیتعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال [دوره 15، پاییز 97، 1397، صفحه 101-112]
متی استربررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 73-84]
مخمر نانوائیمیکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 27-34]
مدل پلگ ـ نورمندبررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
مدلریاضیتأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرآیند خشک کردن بادام زمینی درخشک کن هوای داغ [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 107-115]
مدل ماکسول تعمیم یافتهبررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 101-109]
مراحل تصفیهتأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 35-44]
مکمل یاری ال آرژنینتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین بر شاخص های آسیب سلولی عضلانی و قلبی کاراته کاران جوان پس از یک جلسه فعالیت وامانده ساز [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 77-86]
مکمل یاری سیرتاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 57-64]
مواد عمل آورندهاثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
میوه بلوطتعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 65-72]
ن
نان تستاثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش میزان اسید فیتیک و ویژگیهای کیفی در خمیر و نان تست [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 63-76]
نانوذرات سلولزساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
نانو ذرات مستاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
نانوذرات مغناطیسی آهنحذف سرب و کادمیم از آب توسط نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشش دار شده به روش سبز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 99-106]
نانوذرات نشاستهساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 73-86]
نانوکامپوزیتتاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 31-42]
نانونقرهتوسعه دو روش بستهبندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی [دوره 15، زمستان 96، 1397، صفحه 15-26]
نانو نقرهمطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
نشاستهمطالعه ویژگی فیلم های نانو کامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانو ذرات نقره و مقایسه اثر ضد میکروبی آن ها [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 5-22]
نشاسته ذرتبررسی تأثیر صمغ گوار و زانتان و امولسیفایر سدیم استئاریل لاکتیلات بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایۀ نشاسته ذرت و اکارا [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 87-100]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب حاوی اینولین بلند زنجیر و کربوکسی متیل سلولز [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 85-98]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییبهینهسازی فرآیند خشک کردن پاششی جهت تولید پودرهای ریزدرون پوشانی شده عصاره فراسودمند استخراجی از چغندر لبویی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 31-44]
ویسکوزیتهبررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی [دوره 15، تابستان 97، 1397، صفحه 23-30]
ه
هسته خرمابررسی اثرات شرایط استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای میوه کنار و هسته خرما رقم مضافتی [دوره 15، بهار 97، 1397، صفحه 55-62]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد