نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آیریزین تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
  • آرکوباکتر بوتزلری ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 89-94]
  • آزمون آون بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
  • آلژینات استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • آلودگی میکروبی ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
  • آنتی اکسیدان بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 23-34]
  • آنتی‌اکسیدان مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]

ا

  • اثر بازدارندگی اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
  • ارزش تکنولوژیکی تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
  • اسانس اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
  • اسانس بادرنجبویه بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
  • اسانس ترخون تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
  • اسانس زیره سبز تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
  • اسپیرولینا بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
  • استخراج ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
  • استخراج بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
  • استخراج به کمک اولتراسوند استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
  • استیله کردن بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
  • اسید تانیک بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 113-121]
  • اسیدسالیسیلیک صمغ تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
  • اسید لاکتیک غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
  • امنیت غذایی بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
  • امواج فراصوت بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
  • انبارمانی تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
  • انتقال جرم مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
  • اینولین اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • اوجی اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]

ب

  • بیاتی تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
  • بافت بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
  • بافت سنجی تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
  • باکتری های اسید لاکتیک اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]
  • بتاآلانین اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 75-84]
  • بستنی سنتی بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
  • بنزوات بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
  • بهینه‌یابی تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
  • بهینه‌سازی بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
  • بهینه سازی فرآیند بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
  • بهینه‌سازی محیط کشت بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]

پ

  • پایداری اکسیداتیو تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
  • پایداری اکسیداتیو استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
  • پایداری میکروبی تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
  • پاروزنی اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 75-84]
  • پاروزنان نخبه اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 75-84]
  • پردازش تصویر بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
  • پروبیوتیک اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • پروبیوتیک غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
  • پروتئین آب پنیر تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
  • پیش سرد کردن تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
  • پیکروکروسین ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
  • پنیر سفید پرچرب تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
  • پنیر فراپالایش اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • پنیر فراپالوده بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
  • پنیر فراپالوده کم چرب تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]

ت

  • تالواولئین استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
  • تانیک اسید بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 23-34]
  • ترانس گلوتامیناز استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • ترکیبات فنولیک بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
  • ترکیب اسید چرب ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
  • تعدیل بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
  • تکنیک میکرودایلوشن بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
  • تنوع زراعی بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
  • توت فرنگی تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
  • توزیع درآمد بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]

ج

  • جانشین شکر تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
  • جو بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]

چ

  • چغندرقند تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
  • چلاته کننده بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 113-121]

خ

  • خانوارهای روستایی بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
  • خرمالو سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
  • خشک کردن بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
  • خصوصیات رئولوژیکی مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • خلال سیب زمینی مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
  • خمیر تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]

د

  • داتوره تماشایی مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]
  • دوغ ایرانی اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
  • دوغ پاستوریزه ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]

ر

  • ریزساختار بررسی اثر صمغ‌های فارسی و بادام به‌عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کم‌چرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
  • رنگ مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
  • روش پرس سرد بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
  • روش شناسی مدل آماری رویه پاسخ بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
  • روش میکرواستخراج مایع – مایع پخشی بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
  • روغن ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
  • روغن خوراکی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 23-34]
  • روغن سویا بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
  • روغن کلزا بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
  • روغن های خوراکی بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 113-121]
  • رئولوژی تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]

ز

  • زعفران ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
  • زمان برداشت تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
  • زنان چاق کم تحرک تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]

س

  • ساختار سلولی تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
  • سافرانال ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
  • سرخ کردن مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
  • سرخ کردن در خلا بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
  • سس ازگیل تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
  • سین بیوتیک اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • سینتیک مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
  • سینتیک سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
  • سوربات بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]

ش

  • شاخص مقاومت به انسولین تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
  • شاخص های کیفی تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
  • شرایط اقلیمی تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
  • شیر الاغ غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
  • شیر پاستوریزه ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
  • شیره خرمالو تولید و بهینه‌سازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرین‌کننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
  • شیوه‌ سطح پاسخ بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]

ص

  • صمغ مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
  • صمغ زانتان بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
  • صمغ قدومه شهری مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]

ض

  • ضایعات کاهو استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
  • ضریب نفوذ سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
  • ضریب نفوذ مؤثر بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]

ط

  • طرح فاکتوریل جزئی بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
  • طیف ‌سنجی غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]

ع

  • عربی تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
  • عصاره آنتی اکسیدانی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
  • عصاره پونه بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
  • عصاره چای بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 23-34]
  • عصاره چای سیاه بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 113-121]
  • عصاره گیاه بیلهر بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
  • عمر انبارمانی تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]

غ

  • غربالگری فیتوشیمیایی مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]

ف

  • فرهای پخت بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
  • فعالیت آنتی اکسیدان بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
  • فعالیت ضد قارچ بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
  • فلزات سنگین بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
  • فیلم خوراکی اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]

ق

  • قیمت غذا بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]

ک

  • کارنوزین اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 75-84]
  • کانولا ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
  • کانولا بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز بهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
  • کروسین ارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
  • کیفیت شیمیایی ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
  • کفیر استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
  • کلایورومایسس مارکسیانوس اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
  • کنارهندی تأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
  • کیوی بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
  • کود شیمیایی تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
  • کود کمپوست تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]

گ

  • گاز کروماتوگرافی بهینه‌سازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
  • گندم بهاره تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
  • گوشت ماکیان ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 89-94]

ل

  • لاکتات اثر مصرف مکمل بتا آلانین بر عملکرد، Tmax و لاکتات خون پاروزنان نخبه مرد [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 75-84]
  • لاکتوباسیلوس کازئی اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • لاکتولوز اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
  • لیستریا منوسایتوژنز اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]
  • لوبیا سبز بهینه‌سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برش‌های لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]

م

  • مادون‌قرمز بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
  • محدودیت کالری تاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
  • مدل بینگهام مدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]
  • مدل پیج بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل‌سازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
  • مدل سینتیکی مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
  • مدل لگاریتمی سینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
  • مرو مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
  • مشاهدات بالینی بررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
  • میکروب غربال‌گری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
  • مواد غذایی بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
  • مواد غیر صابونی شونده ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]

ن

  • نان تاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
  • نان تافتون تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
  • نان های سنتی بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
  • نشاسته بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]

و

  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]

ه

  • هیدروکلوئید مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]