آیریزینتاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
آرکوباکتر بوتزلریارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 89-94]
آزمون آونبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
آلژیناتاستفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
آلودگی میکروبیارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
آنتیاکسیدانمطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]
آنزیم ترانس گلوتامینازتاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
ا
اثر بازدارندگیاثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
ارزش تکنولوژیکیتاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
اسانساثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
اسانس بادرنجبویهبررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
اسانس ترخونتاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
اسانس زیره سبزتاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
اسپیرولینابهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
استخراجارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
استخراجبهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
استخراج
به
کمک
اولتراسونداستخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
استیله کردنبررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
اسیدسالیسیلیک صمغتأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
اسید لاکتیکغربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
امنیت
غذاییبررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
امواج فراصوتبهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
انبارمانیتاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
انتقال جرممدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
اینولیناثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
اوجیاثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
ب
بیاتیتدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
بافتبررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
بافت سنجیتدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
باکتری های اسید لاکتیکاثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]
بستنی سنتیبهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
بنزواتبررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
بهینهیابیتولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
بهینهسازیبررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
بهینه سازی فرآیندبهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
بهینهسازی محیط کشتبهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
پ
پایداری اکسیداتیوتاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
پایداری
اکسیداتیواستخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
پایداری میکروبیتاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
پردازش تصویربررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
پروبیوتیکاثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
پروبیوتیکغربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
پروتئین آب پنیرتاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
پیش سرد کردنتاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
پیکروکروسینارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
پنیر سفید پرچربتاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 79-90]
پنیر فراپالایشاثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
پنیر فراپالودهبررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
پنیر فراپالوده کم چربتاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
ت
تالواولئیناستخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
ترانس گلوتامینازاستفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
ترکیبات فنولیکبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
ترکیب اسید چربارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
تعدیلبررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
تکنیک میکرودایلوشنبررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
تنوع
زراعیبررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
توت فرنگیتاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
توزیع
درآمدبررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
ج
جانشین شکرتولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
جوبررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
چ
چغندرقندتاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
خانوارهای
روستاییبررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
خرمالوسینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
خشک کردنبررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
خصوصیات رئولوژیکیمدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییاستفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
خلال سیب زمینیمدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
خمیرتاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
خواص فیزیکوشیمیاییبررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
د
داتوره تماشاییمطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]
دوغ ایرانیاثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
دوغ پاستوریزهارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
ر
ریزساختاربررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 85-96]
رنگمدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
روش پرس سردبررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
روش سطح پاسخبهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
روش سطح پاسخبهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
روش شناسی مدل آماری رویه پاسخبهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
روش میکرواستخراج مایع – مایع پخشیبررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
روغنارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
روغن سویابررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
روغن کلزابررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
رئولوژیتاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 25-36]
ز
زعفرانارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
زمان برداشتتاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
زنان چاق کم تحرکتاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
س
ساختار سلولیتدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
سافرانالارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
سرخ کردنمدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
سرخ کردن در خلابهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
سس ازگیلتولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
سین بیوتیکاثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
سینتیکمدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
سینتیکسینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
سورباتبررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
ش
شاخص مقاومت به انسولینتاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
شاخص های کیفیتدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
شرایط اقلیمیتاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 49-62]
شیر الاغغربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
شیر پاستوریزهارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
شیره خرمالوتولید و بهینهسازی فرمولاسیون سس ازگیل با استفاده از شیره خرمالو به عنوان شیرینکننده با روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 5-14]
شیوه سطح پاسخبهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
ص
صمغمدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
صمغ زانتانبهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
صمغ قدومه شهریمدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]
ض
ضایعات
کاهواستخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
ضریب نفوذسینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
ضریب نفوذ مؤثربررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
ط
طرح فاکتوریل جزئیبهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 5-14]
طیف سنجیغربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
ع
عربیتأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
عصاره
آنتی
اکسیدانیاستخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 21-38]
عصاره پونهبررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
عصاره گیاه بیلهربررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
عمر انبارمانیتاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
غ
غربالگری فیتوشیمیاییمطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گلبرگ داتوره تماشایی آنتی اکسیدانی نوین با منشا طبیعی در صنایع غذایی [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 29-36]
ف
فرهای پختبررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
فعالیت آنتی اکسیدانبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 77-88]
فعالیت ضد قارچبررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 47-54]
فلزات سنگینبررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
فیلم خوراکیاثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]
ق
قیمت
غذابررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در خانوارهای کشاورز روستایی استان کهکیلویه و بویراحمد [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 77-86]
کانولاارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
کانولابهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
کربوکسیمتیلسلولزبهینه سازی فرمولاسیون بستنی سنتی ایرانی حاوی ریزجلبک اسپیرولینا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 15-28]
کروسینارزیابی شرایط استخراج عصاره زعفران در سیستمهای حلال دوتایی و سه تایی و تعیین شرایط بهینه [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 63-76]
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالابررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
کیفیت شیمیاییارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 115-123]
کفیراستفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 59-74]
کلایورومایسس مارکسیانوساثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 13-22]
کنارهندیتأثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنارهندی در مدت انبارمانی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 87-98]
کیویبررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
کود شیمیاییتاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
کود کمپوستتاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
گ
گاز کروماتوگرافیبهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 67-78]
گندم بهارهتاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
گوشت ماکیانارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 89-94]
لاکتوباسیلوس کازئیاثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
لاکتولوزاثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 35-46]
لیستریا منوسایتوژنزاثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 103-112]
لوبیا سبزبهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 91-102]
م
مادونقرمزبررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
محدودیت کالریتاثیر 16 هفته محدودیت کالریک بر سطوح آیریزین سرم و شاخص مقاومت به انسولین در زنان چاق کم تحرک [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 99-106]
مدل بینگهاممدلسازی رفتار جریان محلول صمغ بومی قدومه شهری به عنوان تابعی از نرخی برشی، غلظت و دما و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 49-58]
مدل پیجبررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 53-66]
مدل سینتیکیمدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 65-76]
مدل لگاریتمیسینتیک کاهش رطوبت خرمالو در طی فرآیند خشک کردن ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 39-48]
مرومدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
مشاهدات بالینیبررسی اثرات روغن کلزای تهیه شده به روش پرس سرد بر روی فاکتورهای هماتولوژیک، بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی موش صحرایی [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 107-114]
میکروبغربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک شیر الاغ با استفاده از تکنیک طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 37-48]
مواد غذاییبررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 37-52]
مواد غیر صابونی شوندهارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا [دوره 14، پاییز 96، 1396، صفحه 15-24]
ن
نانتاثیر سطوح مختلف کود آلی کمپوست و شیمیایی بر صفات خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم تیپ بهاره [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 115-127]
نان تافتونتدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران [دوره 14، بهار 96، 1396، صفحه 5-20]
نان های سنتیبررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 5-12]
نشاستهبررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 55-64]
و
ویژگی های فیزیکوشیمیاییتاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری [دوره 14، تابستان 96، 1396، صفحه 97-114]
ه
هیدروکلوئیدمدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو [دوره 14، زمستان 95، 1396، صفحه 95-103]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد