آبارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 89-102]
آب پنیربهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 35-44]
آب چغندر لبوییمدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 87-98]
آرسنیکارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 89-102]
آفلاتوکسینبررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 87-96]
آلیسینبررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 99-107]
آنتیاکسیدانتخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 53-64]
آنزیم آلکالازبهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 35-44]
آنزیمبری به کمک فراصوتبررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 65-72]
آنزیم ترانس گلوتامینازاستفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 17-24]
آنمی فقر آهنمقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 29-36]
آون مایکروویوبررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 57-64]
ا
اتصال عرضیاستفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 17-24]
ایزوله پروتئین سویاتولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 65-74]
استان قزوینارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 89-102]
استرپتوکوکوس ترموفیلوساسترپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 17-28]
اسید پیروویکبررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 99-107]
اسید فرولیکاسترپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 17-28]
اسید گالاکترونیکتعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 25-34]
اسید لینولئیک مزدوجاثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 15-24]
افت وزنیبررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 79-88]
اقتصاد روستایینقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 71-78]
اگزوپلی ساکاریدتخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 53-64]
امواج فراصوتتهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسة آن با فیلم پلیاتیلن با دانسیتة پایین (LDPE) [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 47-56]
انجمادتهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسة آن با فیلم پلیاتیلن با دانسیتة پایین (LDPE) [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 47-56]
انرژی مصرفیبررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 57-64]
اینولیناثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 25-32]
اولتراسونیکبررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 29-34]
ب
بادام ربیعتعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 65-74]
بازیافت نیتروژنیبهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 35-44]
بافتاثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 59-70]
باکتریهای اسید لاکتیکتخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 53-64]
بستنیاثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 25-32]
بستنیاثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 59-70]
بستنی کفیرتاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 15-28]
بستهبندیبررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 35-46]
بهینهسازیبهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 87-98]
پ
پایداری امولسیونبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 103-111]
پراکسیدازبررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 65-72]
پرتودهیبررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 5-14]
پردازش تصویریبهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 43-52]
پروتئینفورمولاسیون و بررسی ویژگیهای رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 5-14]
پروتئین هیدرولیز شدهتولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 65-74]
پکتینتعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 25-34]
پلی اتیلن با دانسیتة پایینتهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسة آن با فیلم پلیاتیلن با دانسیتة پایین (LDPE) [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 47-56]
پنیر پروسسبهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 43-52]
ت
تاجریزیبهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 87-98]
تالاب انزلیبررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 99-105]
تخمیرتخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 53-64]
تخمیریاثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 25-32]
ترکیبات آنتی اکسیدانیبهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 87-98]
ترکیبات فنولیبهینهسازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 87-98]
ترکیب اسید چربمقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 37-42]
ترکیب بدناثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 15-24]
تغلیظمدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 87-98]
تقلبمقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 37-42]
تقلبتاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 45-58]
تنوع اقتصادینقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 71-78]
توتسیاهبررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 57-64]
توسعه روستایینقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 71-78]
ث
ثعلببررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 55-64]
ج
جرم باکتریشبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 73-86]
چ
چاقیاثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موشهای بالغ نر نژاد NMRI [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 47-54]
چسبندگیبررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 97-107]
خ
خاکارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 89-102]
خرمای سایربررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 87-96]
خشک کردنبررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 99-107]
خشک کن انجمادیبررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 97-107]
خلاءبررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 97-107]
خنک کردن تحت خلاءبررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 79-88]
خنک کردن توسط هوابررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 79-88]
خواص اصطکاکیتعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 65-74]
خواص فیزیکیتعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 65-74]
خواص مکانیکیتعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 65-74]
د
درجه استریفیکاسیونتعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 25-34]
ذ
ذخیره سازیارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 75-86]
ر
ریزمغذی هابررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 87-96]
رژیم چرباثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موشهای بالغ نر نژاد NMRI [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 47-54]
رفلاکسبررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 29-34]
رنگمدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 87-98]
رنگبررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 99-107]
رویبررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 99-105]
روغن آفتابگردانمقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 37-42]
روغن زیتون فوق بکرمقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 37-42]
روغن گردواثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 59-70]
رئولوژیبررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 55-64]
رئولوژیبررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 97-107]
رئولوژیفورمولاسیون و بررسی ویژگیهای رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 5-14]
رئولوژیاثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 59-70]
ز
زمان خنک کردنبررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 79-88]
س
سالمونلا تایفیشبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 73-86]
سیربررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 99-107]
سرد کردن آهستهبهینه سازی و مدلسازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 43-52]
سس مایونزبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 103-111]
سطح پاسخبهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 35-44]
سفتیبررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 79-88]
سلیاکبررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 75-86]
سین بیوتیکاثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 25-32]
سینتیکمدلسازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهای حرارتی مختلف [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 87-98]
سینرسیسبررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 55-64]
سورگومبررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 75-86]
شبیه سازیشبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 73-86]
شربت گلوکزتاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 45-58]
شیرخشک بدون چربیاستفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 17-24]
شیر دام بومیارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 89-102]
شیر شترتخمیر لاکتیکی شیر شتر بهوسیله برخی باکتریهای مولد اگزوپلیساکارید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 53-64]
شیرینبیانبررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 29-34]
شیره خرماتاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 15-28]
ص
صمغ عربیتاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 15-28]
عفونت هلیکو باکتر پیلوریمقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 29-36]
غ
غیرتخمیریاثر اینولین بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 25-32]
ف
فرتین سرممقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 29-36]
فروکتوزاثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موشهای بالغ نر نژاد NMRI [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 47-54]
فعالیت شلاتهکنندگیتولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 65-74]
فلزات سنگینبررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 87-96]
فیلم خوراکیتهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 5-16]
فیلم خوراکیتهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسة آن با فیلم پلیاتیلن با دانسیتة پایین (LDPE) [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 47-56]
قدرت احیاءکنندگیتولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 65-74]
قدرت عضلانیاثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 15-24]
قدومه شهریبررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 75-86]
قوامبررسی اثر روشهای خشک کردن بر ویژگیهای صمغ دانه بالنگو [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 97-107]
مردان غیر ورزشکاراثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 15-24]
مریم گلیتهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 5-16]
مسبررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 99-105]
مقدار کلسترولبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 103-111]
میکروکانتکتشبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 73-86]
مهاجرتبررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 5-14]
نشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 103-111]
نعناع خشک بسته بندی شدهبررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 5-14]
نفوذ رطوبتیبررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 57-64]
نقرهارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 75-86]
و
وانیلین نوترکیباسترپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 17-28]
ویتامین ثبررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز [دوره 13، تابستان 95، 1395، صفحه 65-72]
ویژگیهای رنگبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 103-111]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییتاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 15-28]
ه
هیدروکسی پروپیل متیل سلولزتهیه و بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 5-16]
هیدروکلوئید بومیبررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 75-86]
هیدرولیز آنزیمیتولید و بررسی فعالیت شلاتهکنندگی و قدرت احیاءکنندگی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا [دوره 13، زمستان 94، 1395، صفحه 65-74]
هیدرولیز آنزیمیبهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 35-44]
هلیکو باکتر پیلوریمقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان [دوره 13، بهار 95، 1395، صفحه 29-36]
همیسلولازبررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان [دوره 13، پاییز 95، 1395، صفحه 29-34]