آبگیریمقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 21-32]
آبگیری اسمزیبررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 5-12]
آسپرژیلوسبررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 83-92]
آمادگی قلبی تنفسیرابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 63-70]
ا
ادویهبررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 41-48]
ازنتأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 71-80]
اسپورهای هوازیبررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 41-48]
اسیدیتهمقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 35-46]
اسید سیتریکتأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 71-80]
اسید فولیکمقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 35-46]
امواج مایکروویواستخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 85-98]
امولسیون لیکوپنتولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 55-68]
انباربررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 83-92]
اینورتبررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 49-62]
ب
بازده استخراجبررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 13-20]
بافتاثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 5-16]
باکتری پروبیوتیک بومیمقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 35-46]
بذرکارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 77-84]
برشته کردنبهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 101-111]
بسته بندیبررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 41-48]
بستهبندیتاثیر فیلمهای کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 41-48]
بسته بندی زیست تخریب پذیراثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 39-48]
بستهبندیهای ضدمیکروبی موادغذاییبررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 5-12]
بیسکویتتاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 5-14]
بهینه سازیبررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 5-12]
پ
پایداریتولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 55-68]
پرس سردترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 77-84]
پیش فرآوریبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 15-22]
پنیر گاوی سنتی سنگسربررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 99-107]
پودر هسته خرماتاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 5-14]
پوشش دهیتاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 47-54]
پوشش کربوکسی متیل سلولزاثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 39-48]
ت
ترکیبات اسیدهای چربارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 59-64]
ترکیبات فنولیتاثیر شرایط عصارهگیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 23-32]
ترکیبات فنولیکبررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 13-20]
ترکیب استرولیترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 77-84]
ترکیب اسید چربارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 77-84]
ترکیب اسیدهای چربترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 77-84]
ترکیب بدنرابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 63-70]
ترکیب زیست فعالمقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 21-32]
ترکیب شیماییارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 59-64]
تصفیه روغنتاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 81-90]
تیمار حرارتیاثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 5-16]
ج
جلبک اسپیرولینابهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 91-100]
چ
چویلتولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 59-70]
ح
حسیتأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 49-58]
خ
خاصیت آنتی اکسیدانیبررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 13-20]
خرمای مضافتیتاثیر فیلمهای کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 41-48]
خروج آبمدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 65-76]
خشکباربررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 69-76]
خشک کردن لایه نازکبهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 49-58]
خصوصیات شیمیایی و حسیتولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 59-70]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 49-62]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 17-26]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 85-100]
خواص شیمیاییارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 77-84]
خواص فیزیکیمقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 21-32]
خواص میکروبیتاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 47-54]
د
دکسترانبررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 49-62]
دمابررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 83-92]
ر
رادیکال آزادبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 33-40]
رادیکال نیتریک اکسایدبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 33-40]
رطوبت نسبیبررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 83-92]
روش تاگوچیبررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 93-97]
روش سطح پاسختولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 55-68]
روش سطح پاسخبهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 101-111]
روش سطح پاسخ (RSM)سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 13-28]
روش های کشت غیرمداومبهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 91-100]
روغن برگ خرفهارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 59-64]
روغن مغزهای خوراکیترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 77-84]
رئولوژیبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 15-22]
رئولوژیاثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 5-16]
ز
زردآلوتاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 47-54]
زنجانبررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 41-48]
ژ
ژلاتینتولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 59-70]
ژلاتینبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 15-22]
ژلاتینبررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 17-26]
ژلاتینتولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 55-68]
س
ساکارزبررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 49-62]
سرخ کردن تحت خلاءبررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 5-12]
سنجد زینتیتاثیر شرایط عصارهگیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 23-32]
سویابررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 33-40]
سوسیسبررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 17-26]
ش
شاخصهای پایداریتاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 81-90]
شکرخام نیشکریبررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 49-62]
ص
صبحانهرابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 63-70]
صمغ دانه ریحاناثر تیمارهای حرارتی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 5-16]
صمغ کردلانسنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 13-28]
ض
ضایعاتارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 85-100]
ضایعات خرماتاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 5-14]
ضریب نفوذ موثربهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 49-58]
ط
طراحی آزمایشبررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 93-97]
ظ
ظرفیت آنتی اکسیدانیبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 33-40]
ظرف نانویی کیتوزان (شانه)تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 47-54]
ع
عرق نعنابررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 93-97]
عصاره آویشناثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 39-48]
ف
فایکوسیانینبهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 91-100]
فیبرارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 77-84]
فیبر غذاییتاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 5-14]
فراصوتتاثیر شرایط عصارهگیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 23-32]
فرآیند آبگیری اسمزیمدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 65-76]
فیزیکوشیمیاییتأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 49-58]
فشار کاهش یافتهبررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 5-12]
فعالیت آبیبررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 83-92]
فعالیت اتولیتیکیبررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 99-107]
فعالیت آنتی اکسیدانیمقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 21-32]
فعالیت پروتئولیتیکیبررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 99-107]
فیل ماهیبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 15-22]
فیلم کیتوزانبررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 5-12]
فلهبررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 41-48]
فندق تازهاثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 39-48]
ق
قهوه آرابیکابررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 13-20]
قهوه روبوستابررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قهوه خام و بو داده شده [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 13-20]
کچاپتأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 49-58]
کروماتوگرافی گازیبررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 93-97]
کمیت و کیفیت روغنبررسی شرایط مناسب فرآیند استخراج آنزیمی و تاثیرآن برخصوصیات کمی و کیفی روغن کلزا [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 71-82]
کنجدارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 77-84]
کیویبررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 5-12]
گ
گالاکتوالیگوساکاریدهاتأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 49-58]
گوجه فرنگیارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 85-100]
گوجه فرنگی(Lycopersicon Esculentum)تأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 71-80]
ل
لاکتوباسیلوسبررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 99-107]
لاکتوباسیلوس کازئیمقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 35-46]
م
ماستتولید صنعتی ماست چویل و بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی آن [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 59-70]
ماست پروپیوتیکمقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 35-46]
مالتودکسترینتولید امولسیونهای لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با بهکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 55-68]
محتوای فنلیبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 33-40]
محصولات گوشتیبررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 33-40]
محلول نانو امولسیون کیتوزانتاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چینکلاغی) [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 47-54]
مدلسازیمدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 65-76]
مدل سازی ریاضیبهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 49-58]
میکرواستخراجبررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 93-97]
مگا-3ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 59-64]
منتولتأثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 71-80]
مهار رادیکال آزاد DPPHاستخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 85-98]
میوه بهبهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 49-58]
میوه مرکباتمقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبهای زیستفعال میوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگیری در صنعت آبگیری و تولید کنسانتره [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 21-32]
ن
نانوذرات اکسیدرویتاثیر فیلمهای کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 41-48]
نانوذرهبررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 5-12]
نانو لولههای کربنیتاثیر فیلمهای کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 41-48]
نیر گوسفندی سنتی سنگسربررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 99-107]
نیروی احیاکنندگیاستخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 85-98]
نفوذ ماده جامدمدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 65-76]
نیمه مداومبهینه سازی شرایط مختلف (دما، تغییر شدت نور، روشهای کشت (غیرمداوم و نیمه مداوم) و نوع منبع کربنی) برای تولید حداکثر فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis) [دوره 12، زمستان 93، 1394، صفحه 91-100]
و
واکنش میلاردبررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 69-76]
ورزشرابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی [دوره 12، بهار 94، 1394، صفحه 63-70]
ویژگیهای حسیبررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 17-26]
ه
هیدروکسی متیل فورفورالبررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران [دوره 12، پاییز 94، 1394، صفحه 69-76]
ی
ینولینتأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک [دوره 12، تابستان 94، 1394، صفحه 49-58]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد