لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1384

نویسندگان

چکیده

بهار 1384




1.     بررسی وضع تغذیه به روس تن سنجی کودکان 25 تا 60 ماهه مهدکودک های منطقه 1و20 شهر تهران
سیمین وثوق – مسعود انصاری پور – مهرناز اعظمی موحد- فرهاد رضوان



2.     شناسایی روغن پسته وحشی مناطقه مختلف ایران
آرزو عقل آرا- مهرداد قوامی



3.     بررسی فرآیند تولیدظروف بسته بندی مقاوم به حرارت از جنس پلی اتیلن ترفتالات (PET)
مریم میزانی



4.     بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری برخصوصیات شیمیایی ارقام خرما
سیدعلی مرتضوی – مرضیه رضوی زاده – حجت کاراژیان



5.     بررسی ویژگی های آنزیم گلوکو آمیلاز تثبیت شده در ژل آلژینات کلسیم
غلامحسن اسدی – خسرو رستمی



6.     نحوه فعالیت و رشد بیفیدوباکتریوم لاکتسین در شیر
نسرین مؤیدنیا – محمدرضا احسانی – زهرا امام جمعه







 





تابستان 1384




1.     مطالعه تغییرات فرکانس آلودگی سالمونلا در مراحل مختلف کشتار طیور با استفاده از سیستم HACCP
افشین جوادی – ودود رضویلر – احد طالبی



2.     ارزشیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن سبوس برنج
ندا احمدی کمازانی – مهرداد قوامی – مریم میزانی



3.     بررسی تاثیر فرآیند تولید پودر خرما بر حلالیت و میان قند احیا در پودر نهایی
انوشه شریفان – سیدعلی مرتضوی – مسعود شفافی زنوزیان



4.     مقایسه بین ارزش تغذیه ای مواد غذایی ارائه شده با سیستم Holding - HOT و رژیم غذایی متعادل اورنگ عیوض زاده
امیرفرخ مظاهری – زهره دیدار – خلیل علی محمدزاده – مهرداد قوامی



5.     بررسی تاثیر ریوترین تولیدی توسط Lactobacillus reuteri DSM 20016 روی برخی پاتوژن های جایزه اهمیت در سلامت غذایی
علی محمدی ثانی – محمدرضا احسانی – مهناز مظاهری اسدی







 





پاییز 1384




1.     ارزیابی کیفیت تغذیه ای بیسکویت
پیمان مهستی



2.     بررسی وضعیت تکنولوژیکی چغندرقند در مناطق مختلف استان های اصفهان و چهارمحال بختیاری
مسعود هنرور- ایرج علیمرادی – محمد عبداللهیان نوقابی



3.     کاربرد خاکستر پوسته برنج در رنگبری روغن های خوراکی
مریم امیری – مهرداد قوامی – حامد صفافر



4.     بررسی علل مراجعه به مشاور تغذیه در مناطق 1و3 شهرداری تهران به تفکیک سن و جنس طی سالهای 1378 الی 1383
مسعود انصاری پور – سیمین وثوق – فرهاد رضوان



5.     کاربرد مواد کاهنده ویسکوزیته در کارخانه ای تولید شکر و تاثیر آنها بر رنگ شکر پخت C و درجه خلوص ملاس
محمد حجت الاسلامی – رضا شکرانی – احمد کرباسی – جلال جمالیان – غلامرضا مصباحی



6.     بررسی فرمولاسیون امولسیون نوشابه سازی
الهام رضوانی – مهین آذر – علیرضا طاهریان







 





زمستان 1384




1.     استفاده از عوامل جهش زا بر سویه های استوباکتربومی جهت تولید اسید استیک یا بازدهی بالا در صنعت سرکه سازی
مهناز هاشمی روان - مهرداد آذین



2.     بررسی اثر مکمل دهی حاد با ال – کارنیتین بر عملکرد فیزیکی در آستانه بی هوازی در تکواندوکاران مرد نخبه ایران
مهرداد شعاع کاظمی – مسعود کیمیاگر- مهران سررشته – رضا راست منش – فروغن اعظم طالبان



3.     بررسی خواص ضد باکتریایی استارترهای ماست های بومی
رضوان پوراحمد – مهناز مظاهری اسدی – سیدسعید میردامادی



4.     تاثیر فرایند فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت مواد غذایی
بابک غیاثی طرزی – سیدمهدی سیدین اردبیلی



5.     بررسی میزان آلودگی سالمونلایی سطح خارجی پوسته و محتویات تخم مرغ های خوراکی در مرغداری های تخمگذار اطراف شهرستان تبریز
محمدحسین موثق غازانی