لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1386

نویسندگان

چکیده

بهار 1386




1.     بررسی عوامل مؤثر بر میزان مهاجرت منومراستیرن از لیوان های پلی استیرنی به درون محصولات غذایی
مریم میزانی - سکینه هاشمی جوادی



2.     بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن
انوشه شریفان - زهرا امام جمعه - نسرین صمدی - محمدحسین صالحی سورمقی



3.     بررسی اثر سدیم استئاروئیل لاکتیلیت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان نیمه حجیم غنی شده با آرد سویای فعال
فرناز اله ویردی - سیدمهدی سیدین اردبیلی



4.     بررسی آلودگی پنیر سنتی به استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت در شهرستان کازرون
محمدحسین مرحمتی زاده - گیتی کریم - رضا نیک افروز - جمیله پیکر



5.     بررسی میزان ژلاتیه شدن نشاسته در نان لواش توسط دستگاه DSC
آرزو عرفانیان - سیدمهدی سیدین اردبیلی - محمدحسین عزیزی



6.     استخراج عصاره های گیاهی اکلیل کوهی و مریم گلی با استفاده از دی اکسید کربن به عنوان سیال فوق بحرانی و کاربرد آن در افزایش زمان ماندگاری روغن کانولا
راحله قنبری - مهرداد قوامی - حامد صفافر



7.     بررسی اثر روش اسیدی کردن مستقیم با کمک اسیدهای خوراکی مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسین پنیر موزارلا
اکرم آریان فر- نوشیدنی های ورزشی - بابک غیاثی طرزی - خلیل علی محمدزاده







 





تابستان 1386




1.     ارزیابی کیفیت فراکسیون های تالو
مریم قراچورلو - مهرداد قوامی - پرویز آبرومند



2.     بررسی وضعیت تغذیه نوجوانان دختر و پسر 18-14 ساله دبیرستان شهر مرند
فلور زرگری



3.     تعیین منحنی های همدمای جذب بادام کامل و برازش مدل های مختلف آن
بابک بهشتی - محمدهادی خوش تقاضا - سعید مینائی - علیرضا بصیری



4.     بررسی اثر گلوتاتیون با منشاء طبیعی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم نسبتا قوی
گلایل اسدیان حاج آقایی - ناصر رجب زاده



5.     ارزشیابی روغن بذر چای شمال ایران
مریم داور - پیمان مهستی - مهرداد قوامی - مریم قراچورلو



6.     قابلیت اطمینان روش ELISA در برابر HPLC در آزمون جداسازی آفلاتوکسین M1 شیر
محمدحسین مرحمتی زاده - ودود رضویلر- سعید بکائی



7.     تعیین میزان باقیمانده کادمیم و سرب در نمونه های عضله ، کبد و کلیه گوساله های کشتار شده در کشتارگاه شهر کرد به روش اسپکترومتری جذب اتمی کوره
ابراهیم رحیمی - امیر شاکریان - نوردهر رکنی



8.     بررسی خصوصیات میکروبیولوژیکی و شیمیایی پنیر کوزه در آذربایجان غربی
مهزاد آقازاده مشکی







 





پاییز 1386




1.     تاثیر فرایند سرخ کردن تحت خلاء بر کیفیت روغن مورد استفاده
بابک غیاثی طرزی – مهرداد قوامی – علیرضا بصیری – محمدبامنی مقدم



2.     اثر تمرین هوازی همراه با رژیم غذایی منتخب بر شیوه زندگی ، ترکیب بدن و چربی خون دانشجویان زن چاق
ماندانا غلامی – حجت الله نیک بخت – علی محمد امیرتاش



3.     تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان در ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی دانه ریحان
معصومه صمدی – سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی – مریم میزانی



4.     ترکیب اسیدهای چرب شیر و خامه در فصل بهار
غزال اکبری دوست – محمدرضا احسانی – مهرداد قوامی



5.     بررسی اثر سینرژیستیک فسفولیپید سویا در روغن ها و چربی ها
پروین عشرت آبادی – سید حسن فاطمی – مهرداد قوامی



6.     بررسی نقش تغذیه ای عصاره کنگر فرنگی بر میزان هموسیستئین خون در موش های Rat نر بالغ نژاد Wistar
پریچهر یغمایی – کاظم پریور – علی پروین



7.     غنی سازی گندم با استفاده از منابع مختلف کود ازته و تاثیر آن در پروتئین عناصر معدنی
حمید مظفری – سعید وزان – محمدآقا لطف اللهی – شیرمحمد معز اردلان



8.     خردل و خصوصیات کاربردی آن در صنعت غذا
مرتضی عادلی میلانی – مریم میزانی – پروین عشرت آبادی







 





زمستان 1386




1.     بررسی میزان مهاجرت ترکیب سمی بیسفنول A دی گلایسیدیل اتر (BADGE) و برخی از مشتقات آن به درون محصولات غذایی کنسرو شده
مریم میزانی – عباس گرامی – مرتضی شهرستانی – سیدعلیرضا حاج سید جوادی – فرزین شفق



2.     بررسی اثر فرآیند تصفه بر ویژگی های کیفی تالواولئین
پیمانه قاسمی افشار – مهرداد قوامی – مریم قراچورلو- پرویز آبرومند آذر – امیرحسین الهامی راد



3.     تاثیر نگهداری کشت ماست در درجه حرارت های پائین بربقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس بلگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس به عنوان باکتری های آغازگر
پریناز طاهری – محمدرضا احسانی – فرخ درویش



4.     بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط دستگاه DSC
آرزو عرفانیان – سیدمهدی سیدین اردبیلی – محمدحسین عزیزی



5.     مقایسه کمی و کیفی الگوی اسیدهای آمینه در روش های مختلف تولید پنیرهای رژیمی
سیدعلی یاسینی اردکانی – سیدحسن فاطمی



6.     بررسی وضعیت کیفی کره های گیاهی تولید داخل کشور از نظر میزان ایزومر ترانس
سیدابراهیم حسینی – بابک غیاثی طرزی – پرویز بشیری



7.     مقایسه اثر روغن کنجد با لسیتین بر یادگیری فضایی موش صحرایی جوان و پیر
منیره شفاهی – احمدعلی معاضدی - رحیم چینی پرداز



8.     طراحی الگوی خصوصی سازی اداره امور بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی
امیراشکان نصیری پور- خلیل علی محمدزاده – شهزاد آردن – پوران رئیسی