لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1388

نویسندگان

چکیده

 





بهار 1388




1.     رابطه شمار سلول های سوماتیک و تحولات میکروبی شیر پاستوریزه طی دوره ماندگاری
مریم مصلحی شاد - حمید عزت پناه - مهدی امین افشار - جلیل وند یوسفی



2.     بررسی فاکتورهای تاثیرگذار بر افزایش میزان اسید گلوکورونیک در کومبوچا سیب
نفیسه یاوری - مهناز مظاهری اسدی - سید ضیاء الدین حسینی مظهری - محمد بامنی مقدم - کامبیز لاریجانی



3.     اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند
سبا بلقیسی - محمدحسین عزیزی - زهرا هادیان - گیتی ظهوریان



4.     ارزیابی میزان سرب و کادمیوم آزاد شده از سطح ظروف غذاخوری سرامیکی تزئین شده به مواد غذایی
محمدصابر تهرانی- محمدهادی گیویان راد - پرویز آبرومند آذر - حمید هاشمی مقدم - امیرحسین حقیقتی



5.     بررسی اثر جهش زایی احتمالی نوشابه کومبوچا با تست ایمز
فرانک بیگ محمدی - احمد کرباسی - جلال جمالیان



6.     قابلیت ها و کاربردهای باکتوفوگاسیون و باکتوترم
حمید عزت پناه - محمدرضا احسانی



7.     جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیک موجود در ماست های محلی استان گلستان
الهه کیایی - نورامیر مظفری - عزت الله قائمی



8.     بررسی شرایط تولید خمیر ترش بر رئولوژی و خصوصیات شیمیایی خمیر نان بربری
متین خسروی - مهدی کریمی







 





 
تابستان 1388
 




1.     تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولزی بر انبارمانی شلیل
مریم میزانی – فاطمه دارائی – فوژان بدیعی – عباس گرامی



2.     تعیین ماندگاری ماست قالبی تهیه شده از شیر خام کامل با سطوح مختلف سلول های پیکری بر اساس ویژگی های ارگانولپتیک
نسیم آذری – حمید عزت پناه – مهدی امین افشار



3.     افزایش خاصیت سلامتی بخشی چای سیاه طی فرآیند تخمیر با لایه کومبوچا
نفیسه یاوری - مهناز مظاهری اسدی - سید ضیاء الدین حسینی مظهری - محمد بامنی مقدم - کامبیز لاریجانی



4.     مقایسه تغییرات کیفی روغن سرخ کردنی طی سرخ کردن با دو روش مایکروویو و متداول
مریم مهدیانی – مریم قراچورلو - مهرداد قوامی – رضا عزیزی نژاد – فاطمه رضایی



5.     استفاده از آب گوجه فرنگی به جای محصولات لبنی جهت تامین رشد پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
کسری حمدی – علیرضا شعاع حسنی – سید محمد اطیابی – بهمن تبرائی



6.     بررسی اثر ضد باکتریایی پنج ادویه رایج در ایران
هادی کوهساری – عزت الله قائمی – مریم صادق شش پلی – ابوالفضل فدوی – الهه کیایی – علی صادق



7.     بررسی خصوصیات رئولوژیکی ژلاتین فیتوفاگ و مقایسه با منابع دیگر
هدیه علوی طلب



8.     جداسازی و شناسایی سویه های تولید کننده وروتوکسین E.Coli O 157: H 7 از شیر خام گاوهای شهرستان جهرم در سال 1384
محمد کارگر – سوسن حیدری – فرشید کفیل زاده – سارا صادقی پور







 





پاییز 1388
 




1.     تاثیر غلظتهای مختلف خردل بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سس کچاپ
مروارید یوسفی، مریم میزانی، سوسن رسولی، مزدک علیمی، عباس گرامی



2.     آلودگی لاشه های بلدرچین به سالمونلا، لیستریا مونوسیتوژنز، اشریشیا کلی O157:H7 در اصفهان
ابراهیم رحیمی، حسن ممتاز



3.     مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد با روغنهای کانولا و سرخ کردنی در طی فرآیند سرخ کردن چیپس سیب زمینی
شبنم قدسی، هوشنگ نیکوپور، مریم قراچورلو، رضا عزیزی نژاد



4.     سنجش آفلاتوکسین B1 در آرد گندم نانوایی ها و شیرینی پزی های شهرستان بابل
عیسی غلامپور عزیزی، فاطره رضایی، معصومه آزرمی



5.     بررسی مهاجرت از پلاستیسول از طریق فضای خالی بسته به درون ماده غذایی بسته بندی شده مایع
غلامحسن اسدی ، سید محمد ابراهیم زاده موسوی، حسن لامع ، فرهاد شریف



6.     مطالعه تغییرات فصلی ترکیبات و خواص پرمیت کارخانجات تولیدکننده پنیر به روش اولترافیلتراسیون در شش منطقه کشور
سیمین اسداللهی ، محمدرضا احسانی



7.     ارزیابی اسیدهای چرب در انواعی از فرآورده های گوشتی
زهرا پیراوی ونک، سمیرا بهرامیان، نسرین مویدنیا ، مهرداد قوامی



8.     بررسی آلودگی به پاتوژن های لیستریا مونوسیتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی در پنیرهای موجود در سطح توزیع شهرستان مشهد و قوچان
علی محمدی ثانی





 


 
 
زمستان 1388
1.     تولید زایلیتول توسط پیچیا گیلرموندی تثبیت یافته بر لوفا
 سمیرا رازفر ـ فرزانه وهاب زاده ـ ازاده مغاره
2.     کاربرد توام صمغ کتیرای پولکی و کیتوزان در فرمولاسیون سس مایونز
 ثمر منصوری پور ـ مریم میزانی ـ مزدک علیمی ـ عباس گرامی
3.     استفاده از باکتری استوباکتراستی به همراه میکروفلور کفیر در تولید نوشابه تخمیری با الکل ناچیز بر پایه آب پنیر
 فرزانه عبدالملکی ـ مهناز مظاهری اسدی
4.     استفاده از یک مدل غیرخطی ریاضی برای پیشگویی آسیب در سیب زمینی بر اثر بارگذاری ضربه ای
 حامد افشاری
5.     تولید شیر اسیدوفیلوس به عنوان یک نوشیدنی شیری تخمیرشده پروبیوتیکی
 نسرین مویدنیا ـ محمدرضا احسانی ـ زهرا امام جمعه ـ امیرفرخ مظاهری
6.     انتخاب مناسب ترین فلز و بازدارنده رسوب برای جلوگیری از خوردگی در تبخیرکننده‌های کارخانه قند
 سیدمهدی رفیق ـ بهروز مصیبی ـ مسعود هنرور
7.     بررسی اثرات پوشش دهی بر انتقال جرم در آبگیری اسمزی و ارزیابی شاخص‌های کیفی فرآوری نهایی در فرآیند سرخ کردن برش‌های کیوی
 بهاره بهروزی ـ حامد فاطمیان ـ غلامحسن اسدی
8.     شناسایی مخمرهای نوعی خمیر مایه سنتی به نام Oskoo مورد استفاده در برخی از روستاهای آذربایجان شرقی
 شعله درویشی ـ محمد زارعی ـ سهیلا مرادی بیگ هندی