لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1387

نویسندگان

چکیده

 





بهار 1387








 



1.     تعیین ویژگی های مطلوب آرد گندم برای تهیه نان های مسطح
مانیا صالحی فر- مهدی سیدین اردبیلی – محمدحسین عزیزی – فرخ درویش



2.     بررسی تاثیر تغییر ترکیبات شیر و سن غشاء اولترافیلتراسیون بر ترکیبات پرمیت
مهشید جهادی – محمدرضا احسانی – ثریا نواب پور- مهناز هاشمی روان



3.     تاثیر مدت نگهداری فرآورده های گوشتی بر غلظت باقیمانده نیتریت سدیم
امیرشاکریان – نوردهر رکنی – سیدشهرام شکرفروش – اشکان کمال زاده



4.     بررسی خصوصیات چربی حاصل از اختلاط فراکسیون جامد بدست آمده از فراکسیون گیری تالوی گوسفند در دمای oc5 و روغن آفتابگردان
نسترن خدائی – مهرداد قوامی – مریم قراچورلو- پرویز آبرومند – امیرحسین الهامی راد



5.     خواص مکانیکی سیب زمینی در بارگذاری شبه استاتیک
حامد افشاری – سعید مینایی



6.     بررسی آلودگی پنیرهای تازه به بروسلا در شهر جهرم و روستاهای اطراف
محمدکارگر- عبدالرضا دانشمند- فرشید کفیل زاده – مریم قدسی



7.     بررسی اثر نوع مایه ، درجه حرارت و مدت زمان گرمخانه گذاری بر تولید استالدئید و تغییرات آن در طول مدت نگهداری ماست
تکتم مستقیم – محمدرضا احسانی



8.     بررسی ارزش غذایی تخمک ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب موجود در آن
هانیه ضیائیان نوربخش – سهراب معینی – امین کیوان – مهدی یوسفیان












 
تابستان 1387
1.     تاثیر روش‌های مختلف خیساندن، هیدروترمال و تخمیر در کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس گندم
 زهره دیدار ـ سیدمهدی سیدین اردبیلی ـ مریم میزانی ـ محمدحسین حداد خداپرست ـ علیرضا قائمی
2.     اثرات پیشگیری کننده رژیم غذایی با محدودیت کالری بر بروز و کنترل گلیسمیک دیابت تجربی نوع دوم القاء شده با استرپتوزوتوسین در رت‌های نر
 محمدرضا یزدیان ـ کاظم پریور ـ وهاب باباپور ـ رامش احمدی
3.     بـررسی شیوع چاقی و عوامل مرتبط با آن در زنان شاغل در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی همدان سال 1385
 لیلا جمشیدی ـ سیمین حجت‌الاسلامی ـ ملیحه عرب ـ رامین شعبانی ـ زهرا سیف ـ الهام قاسمی نسب
4.     بررسی پایداری و بقاء باکتری E.coli 0155:H7 در طی روند تولید و نگهداری ماست پروبیوتیکی
 الهام وقاری سوران ـ محمدرضا فاضلی ـ نور امیر مظفری ـ حسین جمالی فر
5.     مدلسازی و بهینه سازی فرایند جذب سطحی جداسازی ناخالصی‌های روغن سویا با کاربرد کربن فعال پوست سویا بعنوان جایگزین بخشی از خاک رنگبر
 امیرفرخ مظاهری ـ مهرداد قوامی ـ مریم میزانی ـ محمد چمنی ـ فرخ درویش
6.     بررسی و تعیین بقایای جوش شیرین در نان‌های لواش با استفاده از دو روش فلیم فتومتری و تیتری متری
نادیا احمدی ـ محمدحسین حسنپور
7.     مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام دام‌ها در فصول زمستان و تابستان در دامداری‌های شهرستان بابل
 عیسی غلامپور عزیزی ـ علیرضا خسروی ـ سیدجمال هاشمی
8.     بررسی نقش تغذیه‌ای عصاره کنگر فرنگی بر میزان کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئین‌های خون در موش‌های Rat نر بالغ نژاد Wistar
 پریچهر یغمایی ـ کاظم پریور ـ علی پروین ـ نسیم حیاتی رودباری
 
پاییز 1387
1.     بررسی رابطه شمار سلول‌های سوماتیک و برخی از خصوصیات شیمیایی و میکروبی شیر خام
 مریم مصلحی شاد ـ حمید عزت پناه ـ شهریار دبیریان ـ جلیل وند یوسفی
2.     تهیه یک روغن سرخ کردنی مقاوم به حرارت با استفاده از فراکسیون مایع چربی دنبه گوسفند و آنتی اکسیدان‌های پلی فنل طبیعی
 امیرحسین الهامی راد ـ مهرداد قوامی ـ محمدحسین حداد خداپرست ـ مهدی سیدین اردبیلی ـ امیرهومن حمصی
3.     بررسی رابطه بین هدایت الکتریکی با وزن مخصوص و چربی در شیر خام
 مهسا تبری ـ گیتی کریم
4.     ارزیابی میزان نیتریت سدیم باقیمانده در برخی از فراورده‌های گوشتی
 نسرین مویدنیا ـ زهرا پیراوی ونک ـ سمیرا بهرامیان
5.     ارزیابی اثرات پوشش‌های خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگی‌های حسی گوشت گوسفند تازه
 محمدحسین عزیزی ـ سمیرا برنجی اردستانی ـ گیتی ظهوریان ـ زهرا هادیان ـ زهره امیری
6.     تعیین باقیمانده جیوه در گوشت ماهیان صیدشده از تالاب چغاخور استان چهارمحال و بختیاری
 ابراهیم رحیمی ـ مهدی رئیسی ـ امیر شاکریان ـ وحید عباسی گودویی
7.     بررسی فراوانی آلودگی میکروبی و میزان مقاومت باکتری‌های جداشده از تخم‌مرغ‌های صنعتی و غیرصنعتی شهرستان گرگان
 حمیدرضا پردلی ـ حسین سمیع الادب ـ سعید میکاییلی
8.     مطالعه شرایط تولید فرآورده‌ پروبیوتیکی با استفاده از کشت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
 محمدحسین مرحمتی زاده ـ پریسا آزادنیا ـ ایمان کوشش ـ ابراهیم جعفری
 
زمستان 1387
1.     ارزیابی کیفیت نان نیمه پخت نیمه حجیم (بربری) در زمان‌های مختلف انجماد
 نادیا حجازی ـ سیدمهدی سیدین اردبیلی ـ مریم میزان
2.     بررسی امکان تولید پنیر سفید کم سدیم ایرانی با جایگزینی NaCl توسط KCl
 رقیه اشرفی یورقانلو ـ اصغر خسروشاهی اصل ـ محمود رضازاد باری ـ محمد علیزاده
3.     اصلاح پروتئین‌ها به روش شیمیایی و بهبود خواص کاربردی آن‌ها در فرآورده های غذایی
 ابراهیم حسینی ـ مریم میزانی ـ مهوش خدابنده ـ محمدحسین عزیزی ـ عباس گرامی
4.     اثر ممانعت کنندگی عصاره چای سبز و سیاه بر هلیکوباکتر پایلوری
 کسری حمدی ـ علیرضا شعاع حسنی
5.     بهینه سازی فرایند خشک کردن مخوز با هوای داغ و مایکروویو
 لیلا زیرجانی ـ حمید توکلی پور ـ احمد پدرام نیا
6.     بررسی آلودگی کلی فرمی و اشریشیاکلی در آب مصرفی کارخانه‌های تولید فرآورده‌های گوشتی (کالباس، سوسیس و همبرگرسازی) در شهرستان تبریز
 افشین جوادی ـ حسین پناهی
7.     بررسی تأثیر متفاوت سوکروز و مخمر نان بر بهینه‌سازی کیفیت نان تافتون
 شاهین مردانی نژاد ـ علی مرادشاهی ـ منصوره وزیرپور
8.     بررسی میزان جداسازی اشریشیاکلی وروتوکسیژنیک از شیر خام در شهر ایلام
 آرمان رستم زاد ـ سیدحمید زرکش ـ جلیل انتشاری