کلیدواژه‌ها = آنتی اکسیدان
تعداد مقالات: 8
1. بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن‌های جدا کننده از قالب

دوره 18، بهار 1400، بهار 1400، صفحه 21-34

مهرناز غربا؛ بابک غیاثی طرزی؛ مهرداد قوامی


2. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم

دوره 17، پاییز 99، پاییز 1399، صفحه 79-84

مهنوش فاطمی؛ فرشته قندهاری؛ متین عباسی


3. بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT

دوره 16، بهار 98، بهار 1398، صفحه 25-32

پرستو مسگران کریمی؛ مسعود هنرور


4. ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده

دوره 15، پاییز 97، پاییز 1397، صفحه 91-100

مریم فهیم دانش؛ سیده طیبه عزتی


5. مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 15، تابستان 97، تابستان 1397، صفحه 51-64

فرزانه سادات غفوری؛ شاهرخ شعبانی؛ افشین آخوندزاده بستی


7. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه

دوره 14، زمستان 95، زمستان 1395، صفحه 23-34

زهرا نظری؛ مریم قراچورلو؛ امیرحسین الهامی راد


8. مروری بر روش‌های تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف)

دوره 11، پاییز 93، پاییز 1393، صفحه 89-111

سپیده حسینی؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی؛ مهرداد قوامی