دوره و شماره: دوره 12، پاییز 94 - شماره پیاپی 48، پاییز 1394 
2. بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس

صفحه 17-26

نادیا شکرانه؛ مریم میزانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عسگر فرحناکی؛ عباس گرامی


3. ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن‌های زیتون فرابکر وارداتی

صفحه 27-34

فایق مولودی؛ پیمان قجربیگی؛ اشرف حاج حسینی بابایی؛ اصغر محمدپور اصل


4. مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو، شیر گوسفند و شیر بز

صفحه 35-46

الناز تمسکنی زاهدی؛ محمد رضا احسانی؛ عزیز همایونی راد؛ انوشه شریفان؛ کامبیز لاریجانی


6. تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ

صفحه 55-68

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر


10. بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر

صفحه 101-111

ملیکا برجیان بروجنی؛ سید امیر حسین گلی؛ مریم قراچورلو؛ رضا عزیزی نژاد