دوره و شماره: مقالات آماده انتشار
1. اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی اکسیدان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

پرستو قاسمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی


2. ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

عطیه عزیزی؛ انوشه شریفان؛ مژگان امتیازجو


3. بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

وحیده محرابی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو


4. بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت نرم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

فاطمه بائی؛ بابک غیاثی طرزی


5. بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

غزاله قنبری؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مرجان دیانت


6. بررسی امکان تولید دوغ کم‌سدیم حاوی اسانس شوید وکلریدپتاسیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

لیلا ناطقی؛ سمانه سمایی؛ شیلا برنجی


7. بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغن های جدا کننده از قالب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

مهرناز غرباء؛ بابک غیاثی طرزی؛ مهرداد قوامی


8. بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

مرجان رسولی؛ بابک غیاثی طرزی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ حسین باخدا


9. تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان آکریل آمید و ویژگی های کیفی نان سوخاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

امیرحسام عباسیان راد؛ مانیا صالحی فر؛ تکتم مستقیم


10. بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) برکاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

زهرا لطیفی؛ زهرا غفوری؛ شیما منوچهری؛ سمانه خاکی آرانی؛ میلاد دانش نیا؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ سارا جعفریان


11. اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

مرضیه نوحی


12. تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

فاطمه یزدانی؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری


13. اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

آیدا درخشان؛ مهرناز اسماعیل پور


14. غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین های E و D

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

تکتم مستقیم؛ مریم طاهری


15. اندازه گیری مس و روی درکیوی به روش میکرواستخراج امولسیون سازی باکمک امواج مافوق صوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

لیلا حاجی آقابابائی؛ شهره معماری؛ سعید سوزنگرزاده؛ سیده اعظم عقیلی


16. بررسی اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین B1 موجود در بلغور ذرت دندان اسبی Zea mays var. indentata))

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

نوشین فرهادیه؛ اورنگ عیوض زاده؛ بابک غیاثی طرزی


17. اثر ازن دهی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی آرد برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

افشین جوادی؛ منا ارونقی


18. تاثیر پوشش دهی فعال با کربوکسی متیل سلولز وکتیرا حاوی عصاره میخک بر کیفیت و ماندگاری تخم مرغ در دوران نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

رها رودشتیان


19. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

یاسمین فیاض؛ مسعود هنرور؛ نرگس مورکی


20. بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسید سیتریک و پرولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

سوفیا سروری؛ الهام دانائی؛ خدایار همتی؛ علی رضا لادن مقدم


21. بهینه سازی شرایط استخراج آنزیمی پروتئین و شناسایی پروتئین های ریز جلبک سندسموس آبلیکوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

سید ابراهیم حسینی؛ مطهره سادات امیری؛ بابک خیام باشی؛ غلامحسن اسدی


22. بررسی تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر خصوصیات گوشت بوقلمون سرخ شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

محمد فاضل؛ بهاره کریمیان سیچانی


23. بهینه‌سازی شرایط استخراج پکتین از برگ گیاه آلوئه‌ورا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

لیلا ناطقی


24. تاثیر میکرولیپوزوم های حاوی ترکیبات فنولی و توکوفرولی روغن مغز بنه بر ویژگی های شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

مهسا نیکخواه؛ ژاله خوشخو؛ سید ابراهیم حسینی؛ پیمان مهستی؛ افشین آخوندزاده بستی


25. تاثیر برخی از پارامتر های فرمولاسیون بر افزایش ماندگاری نان لواش صنعتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

بنفشه حجازی؛ مریم میزانی؛ مژگان محمدزاده


26. تاثیر تمرین هوازی و مکمل اکتاپامین بر عوامل آنتی اکسیدانی و آدیپونکتین متعاقب رژیم غذایی با روغن های حرارت دیده عمیق در رت های سالم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1399

امرالله تعاون کردار؛ ظاهر اعتماد؛ کمال عزیزبیگی؛ خالید محمدزاده سللمت